Senpu Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 Co to je reedem prosim ? Dekuji doplnovani veci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 redeem není zadny doplnovani veci, je to "výplata" takže prostě že směníš PTZ za ucřitej produkt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blistere Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 já mám 266 mbodu a 2 přátele ...ucet mám 2-3 mesíce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1212 Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 já mám 181 PTZ, 79 přátel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 já mám 177 PTZ, 79 přátel a nevím jestli mi přijde PSP nebo iPod mám snimi problémi ten iPod mi zamítli ale nevím proč pri tomhle redeemu si nemohl mit 2 veci v hodnote 250PTZ treba, max si mohl mit za 50PTZ(-) a pak jeste neco nad tech 50PTZ ... aspon myslim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1212 Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 v dobu redeemu jsem měl 1049 teď už jsou odečtený a mám 177 EDIT: špatně jsem tě pochopil, dvě věci sjem získal kvůli chybě co mají ale pošlou mi jen jednu na 50PTZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gatuso13 Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 Mam dotaz jsem Z-lister uz mam 146 PTZ a chci se zeptat jak je to ... Až nabírám 250 chci si za to obednat Nintendo WII ktere stoji 250 ale treba ted kdyz si chci neco obednat tak me to pise "FRESH OUT" bo tak nejak ... please vysvetlily bys te my na jakym principu to chodi ? kdyz si chci neco obednat mam 100% moznost na ziska atak ??... předem dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gatuso13 Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 mužu se zeptat jakou chybou si tu 2 vec dostal ? ... dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playerPS Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 Znamena to ze je vyprodano, zbozi dodavaji jen 1 mesicne a je hned pryc. A pouzivej EDIT ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vychos Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 Mam dotaz jsem Z-lister uz mam 146 PTZ a chci se zeptat jak je to ... Až nabírám 250 chci si za to obednat Nintendo WII ktere stoji 250 ale treba ted kdyz si chci neco obednat tak me to pise "FRESH OUT" bo tak nejak ... please vysvetlily bys te my na jakym principu to chodi ? kdyz si chci neco obednat mam 100% moznost na ziska atak ??... předem dík Fresh out znamena vyprodano.Veci doplnuji 1-2 krat mesicne a jsou asi behem par minut pryc.Takze musis sledovat kdy je doplní a pak rychle kliknout vypsat udaje a odeslat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1212 Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 je to chybou že se neodečítali PTZ a kvůli tomu to všechno musí kontrolovat takže ti co něco objednali a mají v mailu #0 nebo # tak je musí kontaktovat jinak nic nedostanou. nijak sem to nehacknul je to jejich chyba co se stala skoro úplně všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 kdyz chci nekomu dat pozvanku pise mi to E-mails should be separated by comma jakto?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 kdyz chci nekomu dat pozvanku pise mi to E-mails should be separated by comma jakto?? Musíš ty emaily rozdělit tečkou (nebo čárkou? xD) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 kdyz chci nekomu dat pozvanku pise mi to E-mails should be separated by comma jakto?? nemas tam mezeru ?? na zacatku a pak az mail? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gatuso13 Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 panove ale jako kontrolovat kazdou minutu ceny _? tak to pak nemam sanci nic obednat jako :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 panove ale jako kontrolovat kazdou minutu ceny _? tak to pak nemam sanci nic obednat jako :( na facebooku maji kdy se bude kona redeem i cas .. (sleduj FB casem to napisou) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 senpu a vojta jj mel sem tam mezeru dik moc dam vam thanks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gatuso13 Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 hele a jak je to stima trickama kdyz jsem Z-lister ? muzu si ho obednat ted nebo jak ?? ... dík ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 hele a jak je to stima trickama kdyz jsem Z-lister ? muzu si ho obednat ted nebo jak ?? ... dík ;) jak si z-lister tak ti to prijde automaticky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 Zvláštní.. já se tam zaregistroval a neukazovalo mi to moje jméno a příjmení a některý údaje v nastavení ale pak už to bylo normál.. teďko mi smizelo asi celkem 6 PTZ z ničeho nic.. je to možný, stalo se to někomu? :bash: mam tam teď 28 PTZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gatuso13 Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 to General: Zmizelo piš pořáďně at se to dá číst ;) jo a Senpu ... to tricko mi prijde pri obednavce nebo se da obednat i zvlast ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 to General: Zmizelo piš pořáďně at se to dá číst ;)jo a Senpu ... to tricko mi prijde pri obednavce nebo se da obednat i zvlast ? proste jak se stanes z-listerem tak ti to automaticky prijde .. nic nemusis objednavat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ripecek Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 já mám 2000ptz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
^ToMmY^ Odesláno Listopad 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 já mám 2000ptz A já zaražený prdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
qwertys Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 Přišla již někomu domů nĚjaká věc? ? ? ? Je to opravdu zdarma jak slibují?:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.