Chilli_Master Odesláno Únor 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2010 Tak to otevreli.... nestihl jsem objednat PSP GO :-( Počkam na druhou vlnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blistere Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 už?to není možný o několik min.dřív?a odpověz mi pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chilli_Master Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 Když jsem se přihlásil, tak všechny elektroniky byly pryč a zbyly tam hry. Asi 15-30 sekund !!! :-( za dalsi minutu hry byly fuč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chilli_Master Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 Tak jsem nestihl ani 2. vlnu :( Pár vteřin a už je to fuč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chilli_Master Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 Tak 3. vlna se totálně lagovala. Kámoš se tam vůbec nedostal. PSP Go nemám, ale objednal jsem si tričko :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sike Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 Nechápu jak to ty lidi dělaj sakra :D že do par vterin je vse pryc... To nejde proste do 15 sekúnd!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 4 vlna bude dnes a pro všechny ? a ještě něco když budu jakoby prohlížet už zboží a třeba v 22:00 bude redeem tak dát f5 a rovnou kliknout bude to rychlejší nebo prostě musím se zase přihlásit a znova a znova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sike Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 Vybehne ti proste prihlaseni mail + heslo.. Dneska ma bejt ta vlna :) Sam sem zvedavej jestli utrhnu to co chci :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chilli_Master Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 Když začne restock, tak ceny se beru odrud: http://ptzplace.lockerz.com/ Musíš se tam znovu příhlásit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chilli_Master Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 V noci jsem měl 3 vlny. Nestihl jsem vybrat psp go. Pár vteřin a už je Fresh Out. U třetí vln jsem vybral aspoň tričko, protože u generalního restocku budu mít menší šanci, protože neuveřejnili přesný čas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sike Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 Triko od lockerz takove to stim psem? Boze proc? :D Tos mel pockat na dalsi vlvny ne? :) Treba za mesic, mel bys hodne bodu a mohl si poridit neco jineho :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 mám v plánu touche nebo wii a v poslení řaďě to triko se psem :D je skvělý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sike Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 Já taky touch 8 gb ))))) A nebo pockam naten notebook myslite ze naten notebook to pude? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 to je šílený nemáme šanci to stihnout, takže je mi jasný že skončím u trika v nejlepším případě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sike Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 Mě by zajimalo jak to delaj ze je to do 15 vterin pryc, kdyz je stanovenej cas a vsichni se lognou proste tak jakto ze to nekdo muze udelat tak rychle :D ????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 náhoda, taky když jsem zažil první redeem jsem se jen tak o půl noci přihlásil a kouknul se tam a bylo tam vše, odepsal jsem kámošovi na ICQ a polovina byla pryč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sike Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 Myslite ze to bude treba v 18:00 nebo spise treba v 22:00? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chilli_Master Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 Tričko bylo za 200ptz a za měsíc to zase seženu. Uvidíme, jestli mi to vůbec přijde. Zatím čekám na potvrdicí mail. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomahawk Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 muzete nekdo popsat jak to funguje??? jsou nejaky tri vlny vykupu... jak se tam dostat a pak nejakej vykup pro vsechny... moc tomu nerozumim, muze to nekdo popsat co a jak??? chtel bych nejakou hru, jaka je sance na hry??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SandysJr Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 V noci jsem měl 3 vlny. Nestihl jsem vybrat psp go. Pár vteřin a už je Fresh Out. U třetí vln jsem vybral aspoň tričko, protože u generalního restocku budu mít menší šanci, protože neuveřejnili přesný čas. Ale pokud něco vybereš v jedný z těch vln, tak už se general restocku nemůžeš účastnit.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 To je fakt super, koupil sem si u účast v 1. Vlně a když jsem se tam zkoušel přihlásit v době redeemu tam mě psalo "sorry you are not in this wawe" sere mě to no čekám na hlavní redeem stačí mi hra na ps3 snad mám šanci •.• Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomahawk Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 Ale pokud něco vybereš v jedný z těch vln, tak už se general restocku nemůžeš účastnit.... zdar sandys... vis jak ten vykup funguje??? Jak dostat aspon jednu z vln??? a restock??? tam uz asi je jen to co zbyde, ne?? v tydnu zkusime te coop HIGH EXPOLSIVE :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SandysJr Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 zdar sandys... vis jak ten vykup funguje??? Jak dostat aspon jednu z vln??? a restock??? tam uz asi je jen to co zbyde, ne?? v tydnu zkusime te coop HIGH EXPOLSIVE :bash: No dneska je general redeem, doplněj všechno a rychlejší bere, taky doufám, že mi vyjde nějaká hra na ps3, ještě nejsem rozhodlej, rozhoduju se mezi dantem a heavy rain, po čem pudete vy? Lepší se bude domluvit než aby sme šli po tom samým... To je fakt super, koupil sem si u účast v 1. Vlně a když jsem se tam zkoušel přihlásit v době redeemu tam mě psalo "sorry you are not in this wawe" sere mě to no čekám na hlavní redeem stačí mi hra na ps3 snad mám šanci •.• Tak to sis spletl, jestli sis koupil jednu vlnu tak to bylo na tu poslední... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drew1468623667 Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 Myslíte že to začně v celou hodinu? třeba ve 20:00 , 21:00 atd...? JEstli jo tak by to byla výhoda... na kdy tyoujete čas že to propukne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blistere Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 hele a můžu si jim postěžovat že mě to napsalo to sorry you are not in this wawe a měl jsem koupenou vlnu,prostě mě to nepustilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.