SandysJr Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 hele a můžu si jim postěžovat že mě to napsalo to sorry you are not in this wawe a měl jsem koupenou vlnu,prostě mě to nepustilo Jak jsem psal předtim, pokud sis koupil jednu vlnu tak to byla až ta poslední, takže jestli ses přihlašoval na první tak si asi nepostěžuješ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 ne bylo to janě daný kdy kdo muže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blistere Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 Čus,vůbec mě to nechtělo pustit na poslední 2 vlny,prosím chtěl bych aby mi někdo přeložil stížnost do AJ Dobrý den,chtěl bych si postěžovat. V posledních dvou vlnách jsem se nemohl přihlásit protože mi to psalo že nemám zakoupené Chance,jenomže já je měl zakoupené Chance za 250 PTZ. tím bych vás chtěl požádat o vrácení PTZ ten kdo mi dá přesný překlad tomu dám 250 credits...nechci nějaký google překladač... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hellbz Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 cawes. mam takovej dotaz. proc maji ne lockerz PSP Ratchet & Clank Bundle za 200 PTZ a PSP Assassin's Creed: Bloodlines Bundle za 900? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
breaker Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 Hello, I would like to complain. In the last two waves, I could not sign it because I wrote that I purchased Chance, but I had bought it for 250 PTZ Chance. thus I would like to request a refund PTZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vychos Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 cawes. mam takovej dotaz. proc maji ne lockerz PSP Ratchet & Clank Bundle za 200 PTZ a PSP Assassin's Creed: Bloodlines Bundle za 900? se jich zeptej :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SandysJr Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 cawes. mam takovej dotaz. proc maji ne lockerz PSP Ratchet & Clank Bundle za 200 PTZ a PSP Assassin's Creed: Bloodlines Bundle za 900? Bundle s Rachetem je fatko a assassin je 3000 tak asi proto... Hello, I would like to complain.In the last two waves, I could not sign it because I wrote that I purchased Chance, but I had bought it for 250 PTZ Chance. thus I would like to request a refund PTZ V angličtině máš ještě dost velký mezery... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blistere Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 mno koukal jsem na to a mezery jsou velký....já bych chtěl přesný překlad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drew1468623667 Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 V angličtině máš ještě dost velký mezery... Promin... ale proč to nezkusíš sám? ASi mi nikdo neodpověděl nebo jsem si nevšiml takže znova xD Reedem bude v celou hodinu jako 21:00 , 20 :00 atd.?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
breaker Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 SandysJr diky ale Google translator to přeložil a koukam že je to napsané naprd , tady je oprava :-) Hello, I would like to complain. I could not sign in even when i purchased Chance, I bought this chance for 250 PTZ . I would like to request a refund PTZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomahawk Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 kde a jak se da zaplatit aspon jedna vlna??? nikde jsem to nenasel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 teď už máš smůlu... bylo to asi před třema dnama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SandysJr Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 kde a jak se da zaplatit aspon jedna vlna??? nikde jsem to nenasel Tady se o tom psalo bylo to myslim jenom 22. takže si žádnou vlnu nekoupíš a taky ty vlny byly dneska ráno... Ale je to výhoda pro nás co deme na general, ti co něco vyhráli v těch vlnách tak už v generalu nebudou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
breaker Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 Lidi a da se stihnout alespon ta blba nalepka na mobil? a jak je to s tim trickem ? poslou to ? kdyz jsem dosahl toho z-listu . Mate od nich uz neco doma? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 Tady se o tom psalo bylo to myslim jenom 22. takže si žádnou vlnu nekoupíš a taky ty vlny byly dneska ráno...Ale je to výhoda pro nás co deme na general, ti co něco vyhráli v těch vlnách tak už v generalu nebudou. ty co si zaplatili ty vlny a měli štěstí mají podlemě dost bodů na to aby si to daly klidně ještě dneska znovu a šance je minimální vzhledem k tomu že si hodně lidí myslí že to stihne například jako já :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SandysJr Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 ty co si zaplatili ty vlny a měli štěstí mají podlemě dost bodů na to aby si to daly klidně ještě dneska znovu a šance je minimální vzhledem k tomu že si hodně lidí myslí že to stihne například jako já :D Ale ti co něco vyhráli už nic dalšího nedostanou je to i vtom instruktážnim videu na lockerz, tenhle měsíc prostě můžeš dostat jenom jednu výhru a tři vlny to je dost lidí co odpadlo a ti co maj dost bodů snad zase půjdou po lepších cenách, určitě jich dost zůstalo, ale šance sou aspoň nepatrně vyšší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 Ale ti co něco vyhráli už nic dalšího nedostanou je to i vtom instruktážnim videu na lockerz, tenhle měsíc prostě můžeš dostat jenom jednu výhru a tři vlny to je dost lidí co odpadlo a ti co maj dost bodů snad zase půjdou po lepších cenách, určitě jich dost zůstalo, ale šance sou aspoň nepatrně vyšší... aha tak to pak jo, uvidíme jestli získám svého ipoda :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drew1468623667 Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 aha tak to pak jo, uvidíme jestli získám svého ipoda :) Kolik GB chceš?:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waper Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 ahoj,omlouvam se,jestli je to zakazany,ale chtel bych se zeptat,jestli by jste se mnou nekdo neudelal multi ucet..tzv. vice lidi,bude zvat lidi na jeden email(vyhra by se rozdelila,kdyz tak PM) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 ahoj,omlouvam se,jestli je to zakazany,ale chtel bych se zeptat,jestli by jste se mnou nekdo neudelal multi ucet..tzv. vice lidi,bude zvat lidi na jeden email(vyhra by se rozdelila,kdyz tak PM) drewe tu nejlevnější za 325 teď nevím přesně jaká to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drew1468623667 Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 drewe tu nejlevnější za 325 teď nevím přesně jaká to je Uhm tak do toho bych taky šel ... ale myslím že máš malou šanci....radši asi zkusím od Apple Shuffle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomahawk Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 v kolik myslite ze to bude??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drew1468623667 Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 Kdo ví... xD ale myslím tak 22:00? xD Nevíte kdy byli poslední reedemi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waper Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 Jinak jsem vytvořil lockerz na facebooku,kde můžete lidem radit a dizkutovat,samozřejmě jsem si tam dal svůj email,ale kdo by to neudělal ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel_Zvikl Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 Čus,vůbec mě to nechtělo pustit na poslední 2 vlny,prosím chtěl bych aby mi někdo přeložil stížnost do AJ Dobrý den,chtěl bych si postěžovat. V posledních dvou vlnách jsem se nemohl přihlásit protože mi to psalo že nemám zakoupené Chance,jenomže já je měl zakoupené Chance za 250 PTZ. tím bych vás chtěl požádat o vrácení PTZ ten kdo mi dá přesný překlad tomu dám 250 credits...nechci nějaký google překladač... Happy Friday: The General Redemption is today! We'll have more news and the rules posted today.While we're happy to hear that many members redeemed successfully in Wave 1 and 2 last night, we're not so happy to hear widespread reports that some members had trouble getting into Wave 3. This was due a serious amount of attempted cheating bots that we battled and terminated. These bots were enabled because the times of the waves were leaked. We're investigating this further, and we hear and understand the concerns of members who played fair. We'll keep you updated! Takze shrnuti chteli se tam nak lognout naky podvodnici tak to lockerz uzavrel .Mozna proto si se nemohl prihlasit.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.