Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

^ToMmY^

Recommended Posts

hele a můžu si jim postěžovat že mě to napsalo to sorry you are not in this wawe a měl jsem koupenou vlnu,prostě mě to nepustilo

Jak jsem psal předtim, pokud sis koupil jednu vlnu tak to byla až ta poslední, takže jestli ses přihlašoval na první tak si asi nepostěžuješ.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 1,9k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Čus,vůbec mě to nechtělo pustit na poslední 2 vlny,prosím chtěl bych aby mi někdo přeložil stížnost do AJ

Dobrý den,chtěl bych si postěžovat.

V posledních dvou vlnách jsem se nemohl přihlásit protože mi to psalo že nemám zakoupené Chance,jenomže já je měl zakoupené Chance za 250 PTZ.

tím bych vás chtěl požádat o vrácení PTZ

ten kdo mi dá přesný překlad tomu dám 250 credits...nechci nějaký google překladač...

Odkaz ke komentáři

cawes. mam takovej dotaz. proc maji ne lockerz PSP Ratchet & Clank Bundle za 200 PTZ a PSP Assassin's Creed: Bloodlines Bundle za 900?

Bundle s Rachetem je fatko a assassin je 3000 tak asi proto...

Hello, I would like to complain.

In the last two waves, I could not sign it because I wrote that I purchased Chance, but I had bought it for 250 PTZ Chance.

thus I would like to request a refund PTZ

V angličtině máš ještě dost velký mezery...

Odkaz ke komentáři

kde a jak se da zaplatit aspon jedna vlna??? nikde jsem to nenasel

Tady se o tom psalo bylo to myslim jenom 22. takže si žádnou vlnu nekoupíš a taky ty vlny byly dneska ráno...

Ale je to výhoda pro nás co deme na general, ti co něco vyhráli v těch vlnách tak už v generalu nebudou.

Odkaz ke komentáři

Tady se o tom psalo bylo to myslim jenom 22. takže si žádnou vlnu nekoupíš a taky ty vlny byly dneska ráno...

Ale je to výhoda pro nás co deme na general, ti co něco vyhráli v těch vlnách tak už v generalu nebudou.

ty co si zaplatili ty vlny a měli štěstí mají podlemě dost bodů na to aby si to daly klidně ještě dneska znovu a šance je minimální vzhledem k tomu že si hodně lidí myslí že to stihne například jako já :D

Odkaz ke komentáři

ty co si zaplatili ty vlny a měli štěstí mají podlemě dost bodů na to aby si to daly klidně ještě dneska znovu a šance je minimální vzhledem k tomu že si hodně lidí myslí že to stihne například jako já :D

Ale ti co něco vyhráli už nic dalšího nedostanou je to i vtom instruktážnim videu na lockerz, tenhle měsíc prostě můžeš dostat jenom jednu výhru a tři vlny to je dost lidí co odpadlo a ti co maj dost bodů snad zase půjdou po lepších cenách, určitě jich dost zůstalo, ale šance sou aspoň nepatrně vyšší...

Odkaz ke komentáři

Ale ti co něco vyhráli už nic dalšího nedostanou je to i vtom instruktážnim videu na lockerz, tenhle měsíc prostě můžeš dostat jenom jednu výhru a tři vlny to je dost lidí co odpadlo a ti co maj dost bodů snad zase půjdou po lepších cenách, určitě jich dost zůstalo, ale šance sou aspoň nepatrně vyšší...

aha tak to pak jo, uvidíme jestli získám svého ipoda :)

Odkaz ke komentáři

Čus,vůbec mě to nechtělo pustit na poslední 2 vlny,prosím chtěl bych aby mi někdo přeložil stížnost do AJ

Dobrý den,chtěl bych si postěžovat.

V posledních dvou vlnách jsem se nemohl přihlásit protože mi to psalo že nemám zakoupené Chance,jenomže já je měl zakoupené Chance za 250 PTZ.

tím bych vás chtěl požádat o vrácení PTZ

ten kdo mi dá přesný překlad tomu dám 250 credits...nechci nějaký google překladač...

Happy Friday: The General Redemption is today! We'll have more news and the rules posted today.

While we're happy to hear that many members redeemed successfully in Wave 1 and 2 last night, we're not so happy to hear widespread reports that some members had trouble getting into Wave 3. This was due a serious amount of attempted cheating bots that we battled and terminated. These bots were enabled because the times of the waves were leaked. We're investigating this further, and we hear and understand the concerns of members who played fair. We'll keep you updated!

Takze shrnuti chteli se tam nak lognout naky podvodnici tak to lockerz uzavrel .Mozna proto si se nemohl prihlasit....

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu