blistere Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 Takze shrnuti chteli se tam nak lognout naky podvodnici tak to lockerz uzavrel .Mozna proto si se nemohl prihlasit.... takže jim mám napsat to co mi přeložili kluci? páč jako vyhodit 250 bodů když jsem šetřil na PSP je dcl dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hellbz Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 Bundle s Rachetem je fatko a assassin je 3000 tak asi proto... Jsem si taky rikal, ale 900??? dyt je to drazsi, nez iTouch 64GB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel_Zvikl Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 takže jim mám napsat to co mi přeložili kluci?páč jako vyhodit 250 bodů když jsem šetřil na PSP je dcl dost Muzes to skusit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chilli_Master Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 Včera při 3. vlně, jak se to sekalo, tak nějak objednal tričko za 200PTZ. Prej mám čekat na potvrdicí mail a zatím nic nepřišlo... :/ Jestli to byl bug a já teď nemůžu zúčastnit generálního restocku, tak se zblázním :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blistere Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 master vem to z lepší strany,pak až bude další redeem tak budeš mít víc PTZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4sek Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 Hele :) já když jsem se dostal do toho členství tak lidi psali že jim přišel email hned a mě až po 3 dnech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chilli_Master Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 Jsem se rozhodl, že od teďka budu sestřit body na Guarantee Your Prize za těch 2500 PTZ. Z toho můžu vybrat libovolitelný věc od 501 do 750 PTZ. Jestli to dám, tak i po Fresh Outu můžu mít ta věc :) Chci PSP Go! :D (675ptz) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blistere Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 mno aby ta qurante you prize nebyla vyprodaná.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miši2 Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 Včera při 3. vlně, jak se to sekalo, tak nějak objednal tričko za 200PTZ. Prej mám čekat na potvrdicí mail a zatím nic nepřišlo... :/ Jestli to byl bug a já teď nemůžu zúčastnit generálního restocku, tak se zblázním :-D Jak dlouho tam byli ty trika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miši2 Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 Včera při 3. vlně, jak se to sekalo, tak nějak objednal tričko za 200PTZ. Prej mám čekat na potvrdicí mail a zatím nic nepřišlo... :/ Jestli to byl bug a já teď nemůžu zúčastnit generálního restocku, tak se zblázním :-D nezoufej me potvrzujici mail prisel po tydnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chilli_Master Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 Jak dlouho tam byli ty trika Ty trička tam zůstaly skoro jako poslední. Ale cca 6-7 minut po restocku byly fuč :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miši2 Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 Ty trička tam zůstaly skoro jako poslední. Ale cca 6-7 minut po restocku byly fuč :cheesygrin: tak to de celkem to se da stihnout ten pes je borec nej je kdyz je pretizenej server nebo co a zacne lízat obrazovku:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sike Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 Nechapu jak si nekdo muze koupit lockerz treba hrnecek :D :D :D :D Nebo tu termosku :D :D Jaj kdy uz bude to otevreni? Myslite zeto bude treba az ve 21:00? nebo jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miši2 Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 Včera při 3. vlně, jak se to sekalo, tak nějak objednal tričko za 200PTZ. Prej mám čekat na potvrdicí mail a zatím nic nepřišlo... :/ Jestli to byl bug a já teď nemůžu zúčastnit generálního restocku, tak se zblázním :-D nezoufej me dosel potvrzujici mail au po tydnu a je to tyden co dosel tak cekam :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chilli_Master Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 ******************** Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miši2 Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 Nechapu jak si nekdo muze koupit lockerz treba hrnecek :D :D :D :D Nebo tu termosku :D :D Jaj kdy uz bude to otevreni? Myslite zeto bude treba az ve 21:00? nebo jak? no a co porad lepsi nez nic jako mas moznost mit neco zadarmo a vsichni nadavaj jak je to nefer:!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chilli_Master Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 tak to de celkem to se da stihnout ten pes je borec nej je kdyz je pretizenej server nebo co a zacne lízat obrazovku:cheesygrin: Jj :cheesygrin: mě to fakt štvalo. Měl jsem zaplý Operu, safari, Chrome a furt jsem aktualizoval ptzpalce :wohow: Na facebooku všichni "Fu*king dog!" :cheesygrin: :cheesygrin: Hey a co jsi vyhrál přetím?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miši2 Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 Jj :cheesygrin: mě to fakt štvalo. Měl jsem zaplý Operu, safari, Chrome a furt jsem aktualizoval ptzpalce :wohow: Na facebooku všichni "Fu*king dog!" :cheesygrin: :cheesygrin:Hey a co jsi vyhrál přetím?? nic je to to tricko za Z-listera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miši2 Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 nic je to to tricko za Z-listera dneska se naivne pokusim o PSP za 200 bodu a nebo na WII za 250 a jak mi to samozrejme napise frwesh out tak du po tom tricku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oZZe Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 tak tohle se lockerz zase nepovedlo....při třetí vlně mi to asi 10 minut psalo ''you are not in this wave'' a teprve po 10ti mutách mě to tam pustilo a to už samozřejmě byly všechny ceny vybraný.....myslíte, že mám šanci se hádat na vrácení PTZ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chilli_Master Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 tak tohle se lockerz zase nepovedlo....při třetí vlně mi to asi 10 minut psalo ''you are not in this wave'' a teprve po 10ti mutách mě to tam pustilo a to už samozřejmě byly všechny ceny vybraný.....myslíte, že mám šanci se hádat na vrácení PTZ? Jo! Chci taky zpátky aspoň 100ptz za tu třetí wave. :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blistere Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 mě to tky tak psalo...jko je to nespravedlivý vyhodíš jakoby 350 bodů oknem a za to máš psp s hrou a fleshkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chilli_Master Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 nic je to to tricko za Z-listera Aha.. mě z-list tričko ještě nepřišlo :cry: Už je to skoro 3 týdny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hellbz Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 By me teda fakt zajimalo, jak budou provozovat 24/7, kdyz ted tam toho davaji fakt hafo a je to behem chvilky pryc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drew1468623667 Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 Někde jsem četl že reedem bude ve 8:30 p.m.?? Co vy na to..? xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.