Cool.Majkl Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 Hellbz věř mi vole :D kua kolikrát ti to mám řikat :dozey: :D nehraj si tu na chytrýho :D Jinak příští pondělí na rohu ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miši2 Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 Aha.. mě z-list tričko ještě nepřišlo :cry: Už je to skoro 3 týdny... a uz ti dosel aspon mail? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PapaSolcek Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 Někde jsem četl že reedem bude ve 8:30 p.m.?? Co vy na to..? xDhm vím že jsem konkurence...taky vím že stejně nic nevyhraju ale kdyby to bylo opravdu tolik...tak v kolik to bude u nas?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miši2 Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 hm vím že jsem konkurence...taky vím že stejně nic nevyhraju ale kdyby to bylo opravdu tolik...tak v kolik to bude u nas?? casovej posun je + 6 od nich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chilli_Master Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 Škoda že jsem včera už objednal tričko :D Ještě mám dostatek ptz na PSP GO :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miši2 Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 Někde jsem četl že reedem bude ve 8:30 p.m.?? Co vy na to..? xD kde si to cetl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oZZe Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 mě o tom triku napsali asi po měsíci a doma sem ho měl po dalšim měsíci....takže tejden fakt neřeš :D .... jinak mě to s tim placeným redeem fakt nasralo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PapaSolcek Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 casovej posun je + 6 od nichtakže o pulnoci jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chilli_Master Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 mě o tom triku napsali asi po měsíci a doma sem ho měl po dalšim měsíci....takže tejden fakt neřeš :D .... jinak mě to s tim placeným redeem fakt nasralo.... Nápodobně... Lagy jak cíp! Nestihl jsem vybrat Gočko :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drew1468623667 Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 kde si to cetl? Myslím že to bylo na facebooku... nějakej retard to psal na jejich stránku... ale ...opravdu pochybuji o správnosti... :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hellbz Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 Hellbz věř mi vole :D kua kolikrát ti to mám řikat :dozey: :D nehraj si tu na chytrýho :D Jinak příští pondělí na rohu ? :D tak kdyz jsi tak chytrej, tak mi povez, jak to udelaji xD jo, na rohu xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miši2 Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 Myslím že to bylo na facebooku... nějakej retard to psal na jejich stránku... ale ...opravdu pochybuji o správnosti... :? ja sem jim vychcane napsal a odepsali ze tyhle informace podavat nebudou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miši2 Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 takže o pulnoci jo? tak jestli by ses ridil tech 8:30 p.m. tak to nebude o pul noci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drew1468623667 Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 ja sem jim vychcane napsal a odepsali ze tyhle informace podavat nebudou Jako přímo na Lockerz jsi napsal? xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drew1468623667 Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 Tady je to jak na chatu... xD.... Bude stačit když autorizuju tu stránku s elekronikou? Nebo se třeba musim odhlásit přihlásit nebo co já vim..? xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PapaSolcek Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 tak jestli by ses ridil tech 8:30 p.m. tak to nebude o pul nocihm jasny ja si neuvedomil že 8pm je 20:00 počítal sem to jako 18 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miši2 Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 Jako přímo na Lockerz jsi napsal? xD na mail kterej mi poslal potvrzujici mail na tricko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miši2 Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 hm jasny ja si neuvedomil že 8pm je 20:00 počítal sem to jako 18 :D sorry ale tohle me akt dostalo :wohow::wohow::wohow::wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drew1468623667 Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 1.JE to teda většinou v tu celou hodinu?! (21:00....) 2.Když mám ted nějaký lidi co jsem pozval tak mě za rok zmizijou i když nejsem v tom z-listu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hustokozlik Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 zdravim, pls adresa a jmeno by melo byt s hackama a carkama nebo tam nemaj byt?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oZZe Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 jenom znak englický abecedy - tj bez háčku a čárek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chilli_Master Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 zdravim, pls adresa a jmeno by melo byt s hackama a carkama nebo tam nemaj byt?? Bez hacky a carky EDIT: Zase pozdě :P :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vychos Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 No zeptam se teda za Drewa vsim sem si ze uz se tady na to ptal mnohokrat :D. Reedem byva v celou hodinu? (20.00,22.00,.....) Jinak pouzivejte vy co jste tu novi tlacitko Edit je to tu hrozne zaspamovane a je to tu jak na chatu, admini doublepost trestaji 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PapaSolcek Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 sorry ale tohle me akt dostalo :wohow::wohow::wohow::wohow:v poho...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drew1468623667 Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 Tak at už to tam pustej! At můžu jít koukat na film xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.