oZZe Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 Important update: Last night we had our first test of a Member Appreciation Redemption. Our goal was to give every member who signed up with PTZ an equal opportunity to redeem a prize. While our first two waves went smoothly, with thousands of members redeeming great prizes, our third wave was problematic for some due to site availability. Unfortunately, we battled some heavy cheating bots in Wave 3. Despite our efforts to shut these down, they affected the experience for some members who couldn't log in. We're working hard to ensure this will not happen in the future. Most importantly, we've refunded 100 PTZ to all members who participated in the Member Appreciation Redemption and did not receive a prize. We have already put these PTZ in your account in time to use for today's General Redemption. Thanks for your patience as we work to perfect the redemption process! 100PTZ už mám vrácenejch, stížnosti sou zbytečný....nečekal jsem že to vyřešej tak rychle :D ... aspon mám před global redemtion na macbook :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sike Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 Jako kdyz si to tak vemete tak reedem bude tak v nasem case tak ve 2 rano protoze odectete 6 hodin a jste na 8 hodinach vecer.. Nebo jak si myslite zero bude? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drew1468623667 Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 Omg... skoro pořád tam mám spojení přerušeno! To je na zabití! xD Taky to tak máte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sike Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 Jo mam .. A jako je to na http://ptzplace.lockerz.com/ ty ceny nebo toje noraml lockerz a na redeem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k.kubinn Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 taky tam mate furt toho psa??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blistere Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 hej!ale mě vrátili jen 100 a já měl za 250 tsssss.....lae i tk na PSP je 230 bodíků dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blistere Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 kde je čoklík?srry za double post Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sike Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 Jo mam, a stve me ze proste nechapu jak to nekdo muze mit rychleji proste capnout tu vec nez nekdo dalsi to fakt nechapu .. A na facebooku pisou do komentu dalsich hafo stranek ktere jsou na principu lockerz a prej sou lepsi sito tam prectete.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miši2 Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 taky tam mate furt toho psa??? jo prdele :cry::cry::cry::cry::cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drew1468623667 Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 Nj busto psa nebo to píše že spojení přerušeno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blistere Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 a kde je pejsek?já ho mám jen v PLAY a reedem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hustokozlik Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 Jo mam, a stve me ze proste nechapu jak to nekdo muze mit rychleji proste capnout tu vec nez nekdo dalsi to fakt nechapu .. A na facebooku pisou do komentu dalsich hafo stranek ktere jsou na principu lockerz a prej sou lepsi sito tam prectete.. jedna vec je ze byvaji casto fake a dalsi ze kdyz uz ne jsou treba jen pro ameriku... jinak dej sem nejaky odkazy na nektery z nich podival bych se, diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sike Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 Myslite ze vubec mame sanci? Podle me to bude tak za dve hodky az.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sike Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 www.ihatehayley.com a pak jeste tohle tam spamujou http://www.points2shop.com/?ref=uin1267921203 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sike Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 na FACEBOOKU se koukni do komentu je toho tam mraky!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drew1468623667 Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 Taky se vám to změnilo na we are restocking right now? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hustokozlik Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 mam tam we are restocking right now... znamena to redeem?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drew1468623667 Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 Znamenato asi něco takovýho že to chystaj :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sike Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 A kupuje se tady http://www.lockerz.com/redeem nebo http://ptzplace.lockerz.com/ ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k.kubinn Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 taky to tam mam:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hustokozlik Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 Znamenato asi něco takovýho že to chystaj :-) tak to vypada znovu na 22:00coz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blistere Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 hwj!jo mám to taky...bude to zas na desátou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sike Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 Hm ale unich to je o -6 hodin.. takze unic hje reedem v 14:00? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hustokozlik Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 Hm ale unich to je o -6 hodin.. takze unic hje reedem v 14:00? :D u nich by to bylo v 16:00:?: :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blistere Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 teď tam žerou hambáče a kýble z KFC,ať se přejeděj ať na nás zbyde víc cen :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.