krystof94 Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 je to zakazane a trestane Ale hovno... Psal jsem na podporu lockerz :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drew1468623667 Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 twl pořád error s takovou se tam ani nedostanu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blistere Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 hj co je s lockerz?:D přetíženo ooooo jééé jsem to hodil od znova a enchce to naskočit!prkna! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drew1468623667 Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 ou jéééééé můžu zapomenout na cokoli xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hustokozlik Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 jen more soon...smulaa :cry: Ale autofilly jsou zakazane ze?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krystof94 Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 Mě jede všechno OK, sice to dýl trvá, ale budiž... aspon, že to nehází zasranyho psa... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oZZe Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 Here are the rules for today's Redemption:1. Autofill and roboform are accepted, but use of bots, scripts, repeated refreshing, or anything that violates our Terms of Use is forbidden, and can get you banned from the site. 2. If you are planning to redeem a PayPal cash prize, be sure your country is not on the blocked list. 3. If you participated in yesterday's Member Appreciation Redemption and did not redeem a prize, you can still participate in today's redemption. Those who did redeem a prize will not be able to participate. 4. Absolutely no exchanges, returns, cancellations or PTZ refunds on prizes. Please select very carefully. 5. To give everyone a chance, members are only allowed to redeem (1) prize. 6. Please allow 3-4 weeks for delivery. get ready :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blistere Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 tak jko koho by to nenaštvalo?já vás chci povzbudit že ceny nezbydou a vy na mě takhle Tsss tos u mě skončil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drew1468623667 Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 Chyba při načítání stránky -spojení přerušeno.. to je paráááda xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blistere Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 se na to můžu vysr*t!nejde to ani mi to nehodí lockerz... do haj*lu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k.kubinn Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 uz se mi nenacte ani hlavni stranka....:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miši2 Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 ten pes je hekej ale uz me trochu sere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krystof94 Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 oZZe Díky a ty něco takovýho používáš? ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blistere Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 hej a nic nezbylo!si postěžuju tam! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 ten lockerz mě uplně haldí :D to je debilní nabíhá to dlouho už tam jsou i pravidla ale nic se neděje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vychos Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 To furt aktualizujete nebo vzdy jen kdyz se blizi cela hodina? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
consolemaster Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 Hmm....Nic nejde objednat...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 ne když se blíží celá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blistere Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 a teď jdyž tam nic není tak mi to jak na potvoru běhá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomahawk Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 lidi je to na hovno, aktualizoval jsem jak blbej a stejne hovno... nejdriv more soon, pak view now.. otevru to a uz nikde nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miši2 Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 a teď jdyž tam nic není tak mi to jak na potvoru běhá tak jasne prototoze neni celá a nikdotam neni skoro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blistere Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 asi se pojedu juknout do USA a zrovna v době reedemu pak ten net pošlape XD :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomahawk Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 takze uz je to vsechno zas vyprodany?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4sek Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 to uz jako probehl restock? dmnce ani jednou mi to nenabehlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miši2 Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 takze uz je to vsechno zas vyprodany?? neni tam napsali 2 min po cele pravidla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.