Arcane Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 amáte po redeemu :lol: nejvíc mě dostávsj lidi jako sike...máte možnostmít věci zadarmo a ještě nadáváte :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oZZe Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 tak tak...máte něco? :D ... sem zase rád za tech 25$ :D edit.....tak nemám ani tech 25$ :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel_Zvikl Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 To fakt uz byl jo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sike Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 Arcane ale to je proste blbost!!!! Taky jsem mohl ted mit 25 dolacu ale jeto blbost, proste neni mozny abych se logl pres autofill a vsechny ipod nano + touch ipody byly pryc tomi nerikej omg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 no tak si je vem a nebreč... je tam prostě moc lidí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 vypada to na 24:00 :)Uz je na redeem ptz lol, redeem uz je vole.. prave probiha, ale uz tam skoro nic neni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 já mám triko :) alespoň bylo to hned pryč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hustokozlik Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 nj necekal sem ze to daj mimo celou :cry: :cry: :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel_Zvikl Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 To uz je zavrenej ani sem se neprihlasil :D Vzdit ma bejt zhruba cca 30min ne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k.kubinn Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 tak aspon jsem stihl to triko s Odyssem:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4sek Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 ja se dotoho redeemu nedostanu jakto dam odkaz a nic poste mam tam ten obrazek s nadpisem rize redemption ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sike Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 Prosimvas vysvetle te mi jak nekdo muze kdyz ja se lognu uz vykoupit pulku lockerz a mam autofill... to fakt nechapu :D A Ted sem si ho zkousel ten autofill na wallpaperu jednom a uplne to vyplnilo blbe tak to nechapu .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4sek Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 bez tech vln to nema cenu priste si koupim 3 vlny jinak to prostě nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krystof94 Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 takže super byl jsem na tý stránce s elektronikou a daval jsem v půla F5 a frut more soon tak jsem ho dal v 32 a furt more soon, tak jsem mrknul na C-F a prej ze uz redeem byl no... zajimavy, pro priste bych mel mit otevreny stranku lockerz.com/redeem... aspon nejaky pouceni mam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hustokozlik Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 me to chazi chybku kdyz chci objednat skin an iphone :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 já to stihl ale nic tam nbylo co bych chtěll/využil takže čekám na to až budu mít dostatek PTZ na guaranteed prize :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel_Zvikl Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 To uz je zavrenej redeem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4sek Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 takže super byl jsem na tý stránce s elektronikou a daval jsem v půla F5 a frut more soon tak jsem ho dal v 32 a furt more soon, tak jsem mrknul na C-F a prej ze uz redeem byl no... zajimavy, pro priste bych mel mit otevreny stranku lockerz.com/redeem... aspon nejaky pouceni mam... asi tak xD taky jsme novacek xD byl jsem na elektonice f5 porad xD kuknu jsem a bum redeem byl a este zjistim ze uz je zavrenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 jj eště 480ptz na guarantee xD ceny v redeemu jsou na ptzplace a ne na lockerz/redeem a nic zavřený neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel_Zvikl Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 Mam tam prize redemption coming soon. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4sek Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 taky to tam mám takže asi zavřeny jsou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 lockerz=kravina už na to kašlu zbytečná ztráta času ještě vidím že trika s Odyssem tam jsou tak kliknu pěkně vyplnim a pětkrát to hodní nějakou chybu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hellbz Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 Whoops! Looks like something went wrong there. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hustokozlik Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 co s timdle http://s2.imgupload.cz/img/207442/SWETr/lockerz.PNG ??? porad mi to tam hazi a neni to fresh out Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vychos Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 lockerz=kravina už na to kašlu zbytečná ztráta času ještě vidím že trika s Odyssem tam jsou tak kliknu pěkně vyplnim a pětkrát to hodní nějakou chybu presne tak taky sem tak 5krat vyplnil adresu a nekdo me predbeh :D Edit: hustokozlik to se mi taky stalo a nevim co s tim :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.