Drew1468623667 Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 a daji se ty body ziskat nejakym jinym zpusobem nez sledovanim trapnych videi? Body se získávají sledováním videii , za přihlášení , za dailies... plánujou i games :? Normálně je za každou tudle činost 2 ptz když jsi z-list tak 4... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geobba Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 Lze si nějak smazat účet na lockerz? Většina lidí mi řekla, ať napíši e-mail na change@lockerz.com ,bohužel kolikrát se mi objevil jako "nedoručený". Existuje nějaká reálná e-mailovka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drew1468623667 Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 Myslím že by bylo dobré napsat do úvodu... nečastější otázky - a ted vypsat ty stupidní (pro ty co tom něco víme) otázky....Protože...docela mě to drásá nervy,,, :D Ale jinak ostatním rád pomůžu ^_^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 odpovi mi nekdo na to jestli jsou vsechny veci na jednom redeemu nebo na kazdym reedemu je neco jinyho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drew1468623667 Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 odpovi mi nekdo na to jestli jsou vsechny veci na jednom redeemu nebo na kazdym reedemu je neco jinyho? ZAtim co vim tak většinou stejný(podobný xD) ale většinou se to logicky obměnuje... ale myslím že třeba to wiičko tam bude vždy 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 a jeste zakladni otazka kde vsude se da hledat kdy bude redeem nikde sem to nenasel ani na fb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hellbz Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 a jeste zakladni otazka kde vsude se da hledat kdy bude redeem nikde sem to nenasel ani na fb bud to napisou na hlvani strance lockerz nebo to bude prekvapeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drew1468623667 Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 Hlavní stránka Lockerz , facebook ,twitter , Lockerz blog... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sike Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 Cago, jak udelam to ze zhlednu ty videa co jsou pdo autorskym pravem? zkousel sem vtunell.com a pak ANONIMIZER ale nejde to :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drew1468623667 Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 Cago, jak udelam to ze zhlednu ty videa co jsou pdo autorskym pravem? zkousel sem vtunell.com a pak ANONIMIZER ale nejde to :( Taky nwm zkoušel jsem to přes takovejhle stránek ale vždy mi to nenajelo (jako kdyby mi tam chběla java na viea nebo nwm.. ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miši2 Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 jo jasne sice smesnych ale rekni az to vyhrajes chytraku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 mám na wii,psp a chtel bych na macbook myslite ze to jde z toho dostat ? nebo je to nemozne macbook takova parada APPLE koupil bych si normalni ale ta CENA :( a jak to je se zarukou? kdyz to je z ameriky Apple sice ma mezinarodni servisi-zaruky ale nevim jak to usvedcim nejakym papirem co tam bude? a kdyz koupim wii tak co elektrika nebo zaruka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hellbz Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 Nevite nekdo, jak dlouho pri unorovym redeemu byl k dispozici Cool Gift? Asi to risknu xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playerPS Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 Nevite kdy jim prijde zbozi?? Nebo alespon kdy tak nejak chodi a jestli rano odpoledne nebo az nekdy v noci?? A jde tam neco vubec koupit nebo je to nemozne?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 co takhle si to přečíst pár stránek dozadu? o čem je vůbec celej tenhle měsíc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
^ToMmY^ Odesláno Březen 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 Podívej se na anonymovo demence o meter vyjela mu ručička pres max Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sike Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 Podívej se na anonymovo demence o meter vyjela mu ručička pres max prosimte jak to zhlednu?: nabizim vsechny moje kredity .. aspon nakou napovedu prosimvas :( zkousel sem menit v registraci zemi delat to pres proxy a anonymizery a nejdeto :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iLukas Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 a naco chces vidiet tie videa?? jedine co tym dosiahnes ze pripocita body USA EDIT: aha to som nevedel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sike Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 Ale nedostane USA, dostava kazda zeme zaty videa protoze to jde zkouknout jen nekde tak seto rozdelilo na evropu a usa a oba dostanou stejne bodu zato ik dyz v evrope se nato asi neda divat. Ale usa je dostane na konto ty PTZ kdyzto mi je nedostanem na konto svoje jen na to EU vs USA.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
^ToMmY^ Odesláno Březen 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 a naco chces vidiet tie videa?? jedine co tym dosiahnes ze pripocita body USA ee tyto videa davaju body oboum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 a i kdyby tak to neni podle ip, ale podle státu co máte v profilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sike Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 a i kdyby tak to neni podle ip, ale podle státu co máte v profilu Ja dal ale UK , pak sem zkousel KANADU a proste to nejde .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KukiCZ Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 Tak až vyhrajem reedem tak jdu pro Xbox 360 mám 870 PTZ,a chci se zeptat prosím vás k xboxu budu muset koupit redukci do zásuvky ne?+jsou hry region free jako u PS3. Poraďte pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iLukas Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 hry su neni region free.... iba par hier na xbox je region free Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 uff...tady to je těžký.... videa se pouštěj podle vaší IP body se přičítaj podle státu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.