KukiCZ Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 Myslíte že to má cenu brát si xko,přemejšlel bych o flashy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sike Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 Podle me to stejne nevyhrajes ,) A zmenil sem si ip adresu na KANADU a stejne mito nejde ty videa takze toje nakedivne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 no neumíš to no :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hellbz Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 no neumíš to no :lol: tak kdyz jsi tak chytrej a umis to, tak porad, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sike Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 no neumíš to no :lol: Hey Team U.S. — while you're setting your clocks one hour ahead, be sure to spend an extra hour watching more videos and earning more PTZ for March Radness and the redemption. MEHEHEH MAAAAAAAAAM TOOOOOOOOOOOOOO :DDDDDDDDDDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 nebudu tady radit desítkám lidí jak získat body a dělat si další soupeře...víte už že přes proxynu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vychos Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 nebudu tady radit desítkám lidí jak získat body a dělat si další soupeře...víte už že přes proxynu Jak kdyby si jich nemel milion :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 tak proč si dělat další že? navíc ten milion neni jen 1000ptz + ;) sou tam i lidi s desítkama, max pár stovkama ptz a když jsou lidi dneska líný sehant i pár lidí na registraci :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 taky tam mate dnes nejakou chybu v play? PS:mě stačí to wii teda jestli ho opravdu poslou za 250 PTZ co mas hned to je luxus planuju ze jich koupim vic casem uz ted mam jedno bude druhy a casem bude mozna i treti a nebo PSP ale to nebude flashnutelny urcite takze nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 určitě jsi sám kdo chce nejlevnější konzoli co tam je :lol: hodně štěstí na 3x wii a psp x'D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 doufam ze mi vyjde aspon jedna budu mit dve a jednu dam rodicum :D hodny to ale synecek :D ale mate tam taky tu chybu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 jo máme ale neboj, šance na wii je snad 1:1000000..budeš rád když budeš mít jednu pro sebe, natož abys je daroval..konzole co stojí 900ptz je pryč do 5 vteřin...tak si představ jak rychle zmizí wii...ani se nelogneš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 tak ja bych chtel macbook ale bojim se toho jak se mazou ptz za rok a ze to nedam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
^ToMmY^ Odesláno Březen 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 tak ja bych chtel macbook ale bojim se toho jak se mazou ptz za rok a ze to nedam Tak ty si týpek... já si taky vemu všechno z electronics asi tak 10 wii 5macbooku (:D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sike Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 Na macbook za 1k prosimte je jaka sance? Asi hodne mala co? Me docela udivuje tech 5k dolaru za 7,5k ptz ty vole nechapu jak to nekdo muze nazbirat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vychos Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 Na macbook za 1k prosimte je jaka sance? Asi hodne mala co? Me docela udivuje tech 5k dolaru za 7,5k ptz ty vole nechapu jak to nekdo muze nazbirat No kdyz si vezmes kolik tam je lidi tak porad je jako na vsechnu elektroniku sance mala, ale porad vetsi nez treba PSP za 200 PTZ nebo DS apod....Vetsina lidi jde jako prvni po elektronice;) Jinak ja se asi vykaslu na elektro a pokusim se vzit tricko s Odyssem 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sike Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 A naco ti bude naky blby triko? :D Tobych nosil leda tak na TELAK :D :D Chci proste NOTAS nebo 60gb ipod touch :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chilli_Master Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 Já jsem za únor vybral ODYSS tričko :D Pač jsem nestihl nic jinýho :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vychos Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 A naco ti bude naky blby triko? :D Tobych nosil leda tak na TELAK :D :D Chci proste NOTAS nebo 60gb ipod touch :D Jo jak rika Chilimaster chci z toho aspon neco mit nez mi vynulujou bodiky :D , posledni reedem byl rekordne vybranej proste ses prihlasil a elektronika pryc.Uz si nekdy byl na reedemu? Vsak uvidis jak to chodi.:cheesygrin: Furt lepsi "blby" tricko nez nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 Sike : nakonec budeš rád i za to p***aný tričko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chilli_Master Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 Lidí, nechte malýmu chillimu PSP GO! :D prosííím :D :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
^ToMmY^ Odesláno Březen 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 Lidí, nechte malýmu chillimu PSP GO! :D prosííím :D :D :D Na lockerz se na kamarádíčkování nehraje :). Buď máš nebo ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shadow222 Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 Nesledoval jsem to a těch 64 stránek se mi procházet nechce ale jaká je šance na hru na PS3? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chilli_Master Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 Nesledoval jsem to a těch 64 stránek se mi procházet nechce ale jaká je šance na hru na PS3? Je to možné. 3x v únoru jsem nestihl žádnou elektroniku, ale u všech her jsem měl REDEEM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
qwertys Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 V kolik je teďka redeem? Ono se to nějak měnilo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.