SSuk Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 pridali mi z 250 na 517 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 už někdo něco vyhral , než se do toho pustim tak jestli posílaj i do čr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 už někdo něco vyhral , než se do toho pustim tak jestli posílaj i do čr posílaj do celého světa... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 posílaj do celého světa...uz ti neco prislo ze ses si tak jistej ??Jinak vcera byl redeem jo ? No to me poser sem chtel sluchatka skullcandy :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 uz ti neco prislo ze ses si tak jistej ??Jinak vcera byl redeem jo ? No to me poser sem chtel sluchatka skullcandy :( mě ne kámošovi jo, přišlo mu triko a ještě něco co si objednal ale už nevím co to bylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarisak Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 taky me nastvalo ze byl redeem :D a ja to nevedel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 já to veděl stejně jsem se tam nostal :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarisak Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 mrkněte na můj blog :D http://lockerzblog.blog.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Taran Odesláno Leden 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2010 Tak nevim, co si mam o Lockerz myslet. Uz 2 mesice jsem Z-Lister, a stejne mi neprislo tricko - a to mam verit, ze mi prijde nejaka elektronika? Kterou si navic ani nevyberu dopredu, protoze Redeem stranka ted nefunguje? Jako ostatne kazdou chvili nefunguje cela Lockerz stranka? Uz sbiram body jen tak z nudy, kazdej den napisu nejakou blbost, ale co nazory lidi, ze to 100% neni fake .. uz vam vubec neco prislo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vychos Odesláno Leden 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2010 Reedem stranka je zamcena protoze jsou ceny vybrany..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
6y4ever Odesláno Leden 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2010 taky mi nejde PTZ place ale dneska mi přišlo triko a kámošovi taky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Taran Odesláno Leden 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2010 taky mi nejde PTZ place ale dneska mi přišlo triko a kámošovi taky :) No sakra, ja chci aspon tricko :D Muzu se zeptat, jak dlouho ses Z-Lister? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jury1114 Odesláno Leden 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2010 kolik máte těch bodů ? :D a přišla někomu nějaká ,,VĚC,, ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KukiCZ Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 Já mám tričko,přišlo mi včera po dvou měsících Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alex.net Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 Ahoj všem kdo by chtěl návod o Lockerz nebo informace tak se mrkněte na toto video http://www.youtube.com/watch?v=K7b9z6alMEU dozvíte se v něm vše potřebné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
6y4ever Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 Asi chodilo triko do celý ČR, ale pár měsícu už Z-list jsem mno, je pravda že ke konci měsíce doplní hodně cen? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James XR Odesláno Leden 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2010 Je ot omezené věkem? Ted tam mám že jsem 18+ a nevím, jestli tam mám dát správný věk... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarisak Odesláno Leden 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2010 Je ot omezené věkem? Ted tam mám že jsem 18+ a nevím, jestli tam mám dát správný věk... je to od 13ti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Leden 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 Tak nevim, co si mam o Lockerz myslet. Uz 2 mesice jsem Z-Lister, a stejne mi neprislo tricko - a to mam verit, ze mi prijde nejaka elektronika? Kterou si navic ani nevyberu dopredu, protoze Redeem stranka ted nefunguje? Jako ostatne kazdou chvili nefunguje cela Lockerz stranka?Uz sbiram body jen tak z nudy, kazdej den napisu nejakou blbost, ale co nazory lidi, ze to 100% neni fake .. uz vam vubec neco prislo? Mam odtial doma Z-lister tricko a iPhone skin. Tiez mi od nich doslo 50$ na paypal ako kompenzacia chyby na novembrovom redeeme. Som spokojny. Teraz tam mam okolo 1000 ptz a chystam sa na macbook :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sike Odesláno Leden 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 Coze? Chtel bych se zeptat kdyz ted zacnu za jak dlouho si vydelam na IPHONE 3gs? Kolik bodu potrebuju a za jak dlouho byto bylo mozne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Leden 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 iPhone 3GS tam neni a myslim ze ani nebude kedze je to telefon a tie sa v amerike vacsinou predavaju len s pausalom. Ale zrataj si to. Ked si normalne user, tak za den zarobis 4 ptz. Ako z-lister 8. PSP stoji 200, PSP Go 725, xbox tiez nejako takto. Ale tiez je tam moznost redeemnut si priamo peniaze na paypal ale tiez to ide len 1-2 dni v mesiaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sike Odesláno Leden 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 100 dni na xbox? a jak ty body atd se delaj? a jak docilim toho ZLISTER? a to proste dostavam zadaco kazdej den body? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Leden 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 Z-lister si ked pozves 20 ludi (a oni sa regnu z tvojej pozvanky samozrejme :D). Body sa robia takto : 2 body za navstevu (4 body ako z-lister) - to len musis vlavo dole kliknut na taku bublinku 2 body za odpovedanie na dennu otazku (4) - len tam napises cokolvek su to otazky ze co sa ti paci atd. skor taka anketa :D Cele to denne zabera asi 2 minuty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sike Odesláno Leden 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 Takze kazdej den nemusis se s nekym predhanet nic delat jen nastevovat tu stranku proste? hej tak toje prehnany :D a jako tech 20 lidi sezenes pres ANONIMIZER NE ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Leden 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 No tak to pozor ked chces podvadzat tak trosku mudrejsie alebo vobec :) Oni cheaterov hladaju a mazu ( a dost ucinne). edit: ked este nemas invite tak mi napis na PM tvoj mail. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.