Anonymous_ Odesláno Březen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2010 Asi Anthrax. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoveShyness' Odesláno Březen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2010 Asi Anthrax. :lol: Btw. už se nebudou posílat zlist trička ? o_P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel_Zvikl Odesláno Březen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2010 Hele pls jakou cenu má tak tohle? Odyss Pimp - 3G - iPhone - Black vyhrál jsem to na tom lockerz abych zkusil jestli to přijde.Tak to chci prodat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blistere Odesláno Březen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2010 hej c to je anthrax? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Březen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2010 dochucovadlo do jídla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k.kubinn Odesláno Březen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2010 http://cs.wikipedia.org/wiki/Anthrax Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Březen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2010 kde jste nabrali ty lidi, abyste byli v Z-listu ? jiná fora , icq , skype , facebook , rodina , známí , kámoši apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2010 Stačí na nějakej war foru kde jsou WM a pokud jich máš dost, tak to nabídnout za registraci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoveShyness' Odesláno Březen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2010 Máte někdo odkaz na nějakej ten hack ? :D :D Chci to vyzkoušet. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vychos Odesláno Březen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2010 Máte někdo odkaz na nějakej ten hack ? :D :D Chci to vyzkoušet. :D Nesomruj :D akorat ti zrusijou ucet :D .......zkus youtube ale nedoporucuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chilli_Master Odesláno Březen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2010 Nějak mi blbne ty videa... dokouknu a hned se mi spadne na přihlašovací stránku =O Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sreidlik Odesláno Březen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2010 Nějak mi blbne ty videa... dokouknu a hned se mi spadne na přihlašovací stránku =O me se deje to sami :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miši2 Odesláno Březen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2010 jj, ale z-shirt furt neprislo. Nevite co ted budou posilat misto z-tricek? zatim tam nic neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miši2 Odesláno Březen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2010 hej co vubec znamena to VIP SHOPING ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomahawk Odesláno Březen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2010 Nějak mi blbne ty videa... dokouknu a hned se mi spadne na přihlašovací stránku =Ome se deje to sami :?Taky se mi to deje. mam problem i s prihlasovanim a kdyz uz se to povede tak at udelam co udelam tak me to hodi zpet na login... uz jsem se bal ze me nejak odstrihli, ale jak tady ctu, tak to bude problem unich... ufff.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chilli_Master Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 Hele a stihli jste někdo vzít něco cenného ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 já sem moch mít ps3 (kdybych na nej mnel ptz :D) ale kdyz jsem tam byl,byl jeste v reedemu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chilli_Master Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 já sem moch mít ps3 (kdybych na nej mnel ptz :D ale kdis jesem tam byl byl jeste v reedemu :) Hehe.. tak to můžu říct i já !! Mohl jsem si vzít iMac nebo Air, kdybych na to měl :cheesygrin: :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blistere Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 dneska mi přišel email od Lockerz:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 dneska mi přišel email od Lockerz:D To je super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sike Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 Co ty 4 gb mp3 prehravace byly hned pryc? Nebo tam byly porat? :) mam totiz zajem o prehravac nakejmp3... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chilli_Master Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2010 Co ty 4 gb mp3 prehravace byly hned pryc? Nebo tam byly porat? :) mam totiz zajem o prehravac nakejmp3... Myslíš iPod Shuffle? :wohow: Co myslíš, když to stojí 800ptz? Člověče, tyhle věci mizejí raz dva!! :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hustokozlik Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2010 Zdravim, uz jsou to dva tydny co jsem z-lister (stihl jsem to v terminu v kterem se jeste davaly trika) a stale mi jeste neprisel mail... nevim jestli to mam nejak resit, lockerz jsem psal nekolikrat ohledne problemu s play atd.. a nikdy mi neodepsali, nejspis by tedy bylo zbytecne jim psat... prosim nekoho kdo treba nedavno udelal z-listera jak je na tom s tim trickem, nebo aspon emailem (meli by poslat nejaky jak ze to expedovali ne?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sreidlik Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2010 Zdravim, uz jsou to dva tydny co jsem z-lister (stihl jsem to v terminu v kterem se jeste davaly trika) a stale mi jeste neprisel mail... nevim jestli to mam nejak resit, lockerz jsem psal nekolikrat ohledne problemu s play atd.. a nikdy mi neodepsali, nejspis by tedy bylo zbytecne jim psat...prosim nekoho kdo treba nedavno udelal z-listera jak je na tom s tim trickem, nebo aspon emailem (meli by poslat nejaky jak ze to expedovali ne?) jj meli by ti poslat e-mail ale sem na tom stejne taky nejmin 3 tejdny sem z-lister a stihl sem to i do toho terminu a 2x sem jim napsal o ten e-mail a nic mi neposlali tak stale cekam :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chilli_Master Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2010 Jsem členem z-list už 2 měsíce a pořád nic... Cenu z února mi už přišel, takže adresu mám v pořádku. Nwm, v čem je problém =O Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.