sreidlik Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2010 uff tak je to dobry ty rikas ze ti ten e-mail neprisel ale cena jo tak to je ok ja sem mel strach ze kdyz mi neposlou e-mail o z-listu tak mi ani nebudou odesilat ceny ale kdyz pises ze ti ji poslali tak mi to ani nevadi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chilli_Master Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2010 O Z-tričku mi nepsali mail, že mi to poslali, jen psali, že mám kontrolovat adresu do termínu , když chci to z-tričko. Ale když jsem si v únoru vzal cenu, pár dní poté jsem dostal mail, že už mi to poslali a prej to bude trvat 14-21 dní (mimo USA) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chilli_Master Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2010 (We have some exciting news to share with you about the April redemptions — that's right, redemptions! Stay tuned!) Jsem zvědavej, co tentokrát vymyslejí :D Já bych bral zase 3 bonusový vlny jako v únoru, ale nechci, aby 3 wavy stály 1400ptz (350x4) :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2010 (We have some exciting news to share with you about the April redemptions — that's right, redemptions! Stay tuned!)Jsem zvědavej, co tentokrát vymyslejí :D Já bych bral zase 3 bonusový vlny jako v únoru, ale nechci, aby 3 wavy stály 1400ptz (350x4) :D :D Já jsem jim ráno psal mail že by mohli v dubnu udělat jednu vlnu jenom pro členy, kteří ještě v redeemu nikdy nic nevyhráli, ale to nespíš nebude ono :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chilli_Master Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2010 Blázníš? :D :D Jestli to udělají, tak já se nemůžu zúčastnit !!! :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2010 Ale já jo, proto sem jim to vlastně psal :D teď se ti vymstí že sis koupil odyss tričko :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miši2 Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2010 Já jsem jim ráno psal mail že by mohli v dubnu udělat jednu vlnu jenom pro členy, kteří ještě v redeemu nikdy nic nevyhráli, ale to nespíš nebude ono :D to by me nasralo ptz sem vzal ze zoufalosti tapetu :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarisak Odesláno Duben 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2010 Hele lidi viděl sem nějakou stránku, kde napíšete svůj mail a ono vám to samo pošle pozvánku, nevíte co to jak to ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarisak Odesláno Duben 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2010 Já jsem jim ráno psal mail že by mohli v dubnu udělat jednu vlnu jenom pro členy, kteří ještě v redeemu nikdy nic nevyhráli, ale to nespíš nebude ono :D Tj těžká kravina, těch co nevyhráli je hafo víc než těch co vyhráli..... Edit:Sry za doublepost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chilli_Master Odesláno Duben 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2010 Takže ti, kteří chtějí v dubnu redeemovat, tak musejí do 13.4. vydělat 200ptz :D Ale jestli jsem dobře pochopil, tak bude i normalní restock. Takže celkem 2x ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarisak Odesláno Duben 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2010 Takže ti, kteří chtějí v dubnu redeemovat, tak musejí do 13.4. vydělat 200ptz :D Ale jestli jsem dobře pochopil, tak bude i normalní restock. Takže celkem 2x ?? jo nějak tak :)) ale sere mě že 200 asi nedám tak 150 bych mohl ale 200 nwm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blistere Odesláno Duben 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2010 Jedou videá :) supér,ted jsem zkusil rov zombie a jede tó :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel_Zvikl Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 Jdou vam ty videa myslim tim ty kraliky a robotech pres ten hotspot shield.com mi to nejede podle me uz to maj nak zabezpeceny .nvm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blistere Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 Spring Fling is on! Grab your Ray-Bans and Odyss mug and spend a sunny day basking in PTZ. Rack up 200 by April 13th and you'll be all set for an exclusive redemption. Sound better than a quick affair on the beach? We think so. Check back tomorrow for the FAQ. pls přeložte to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 Ten kdo udělá do 13 dubna 200ptz tak se bude moc účastnit redemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarisak Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 Ten kdo udělá do 13 dubna 200ptz tak se bude moc účastnit redemu. Jarního redeemu, ještě by měl bejt jeden, kde těch 200 nebude potřeba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blistere Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 a proč zrovna 200 ptz?to tm bude elektro za 200 PTZ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matzeek Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 ne.. proste pokud nasbiras behem 3.-13.4. 200 PTZ, budes se moct zucastnit jednoho redeemu navic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chilli_Master Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 Jdou vam ty videa myslim tim ty kraliky a robotech pres ten hotspot shield.com mi to nejede podle me uz to maj nak zabezpeceny .nvm Mě jdou přehrát přes HSL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates1500 Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 Mě jdou přehrát přes HSL Hodne stesti s banem :) Uryvek z Terms of Use - Prohibited Activities You may not use any device, software or routine intended to damage or interfere with the proper working of the Website, including, without limitation, creating or utilizing programs to mimic or fake actual user activity on the Website, or to surreptitiously intercept or expropriate any system, data, images or other multimedia elements or personal information from the Website. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chilli_Master Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 Hodne stesti s banem :)Uryvek z Terms of Use - Prohibited Activities Blbost :) Ten program jen dočastně skryje ip adresu. Neruší ani nepoškozuje fungování stránky jak to píšou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel_Zvikl Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 Co je to HSL ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chilli_Master Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 Co je to HSL ? Hotspot Shield Launch Skryje ip adresu a pak můžeš přehrát ty animáčky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel_Zvikl Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 Prave ten pouzivam ale kdyz to zapnu tak se nedostanu na lockerz a vsude jinam se dostanu tak nevim cim to je . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 A co zkusit http://console-forum.net/showthread.php?t=75068&p=849691&viewfull=1#post849691 nebo HideIP. Nebo jinou OpenVPN.. tech programu je 3 (_*_). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.