Pavel_Zvikl Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 Vse je bud trial nebo to nejde pls neznate nekdo nakej slusnej program Hot spot shield byl jedinej kterej mi sel ale uz nejde tak nvm .(Jde mi o videa jako jsou Robotech,Kralici atd.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miši2 Odesláno Duben 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2010 JJ fakt to funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farky Odesláno Duben 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2010 Kdy myslíte že spustěj ten redeem 24hodin denně ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chilli_Master Odesláno Duben 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2010 Kdy myslíte že spustěj ten redeem 24hodin denně ? Doufám že dřív, než mi vynulujou body :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chilli_Master Odesláno Duben 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2010 Přidali dailies videa za ptz :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k.kubinn Odesláno Duben 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2010 super tak to tech 200ptz nasbiram:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chilli_Master Odesláno Duben 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2010 Stalo se vám to už někdy? :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KukiCZ Odesláno Duben 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2010 Může mi někdo prosím někdo schrnout jak si přehrávat videa na Lockerz zkoušel jsem všechny prohlížeče a nic za radu THX.Dřív mi normálně fungovali !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chilli_Master Odesláno Duben 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2010 Může mi někdo prosím někdo schrnout jak si přehrávat videa na Lockerz zkoušel jsem všechny prohlížeče a nic za radu THX.Dřív mi normálně fungovali !! Zkus jiné připojení..... wifi v kavárně, ve městě. U pc zkus restartovat modem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k.kubinn Odesláno Duben 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2010 Stalo se vám to už někdy? :D :D Mě dneska asi stokrat:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chilli_Master Odesláno Duben 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2010 Super! Už mám udělaný těch 200 ptz :P :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KukiCZ Odesláno Duben 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2010 http://www.uloziste.net/thumb/0631/lockerz.png OMG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chilli_Master Odesláno Duben 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2010 Co to sakra??? http://img691.imageshack.us/img691/1146/wtfqp.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k.kubinn Odesláno Duben 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2010 Jsem tam mnel taky zkusil jsem to pozdeji a jelo to uz normal:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chilli_Master Odesláno Duben 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2010 Jsem tam mnel taky zkusil jsem to pozdeji a jelo to uz normal:) Jo dobrý, už to jde :cheesygrin: Shlédnul jsem všechna videa 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Duben 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2010 Dobře že udělali ty Dailies videa. Pár bodíků dobrých. Jinak k tomu Shieldu, stojí to za to, to riziko BANu za 4-5 videí? Já to teda nechci riskovat když už mám tolik ptz. /edit: aha tak těch videí je tam víc, ale i tak, riskovat nechci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Duben 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2010 Dobře že udělali ty Dailies videa. Pár bodíků dobrých. Jinak k tomu Shieldu, stojí to za to, to riziko BANu za 4-5 videí? Já to teda nechci riskovat když už mám tolik ptz./edit: aha tak těch videí je tam víc, ale i tak, riskovat nechci. Nikdo ti za to ban neda......pouzival sem to a je to v pohode. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarisak Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2010 Nikdo ti za to ban neda......pouzival sem to a je to v pohode. musim souhlasit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KukiCZ Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2010 Poraďte mi prosím jak přehrávat videa a co je to ten shield? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2010 Heeej double pointy za videa. V mém případě 8ptz/video. .... super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates1500 Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2010 Tedka jsem ale nepobral na co jsem spring fling,ma to byt exclusive redemption,ale cim? I ti co nejsou Z-listi ted pres ty daily videa nasbiraji v pohode PTZ... :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k.kubinn Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2010 Heeej double pointy za videa. V mém případě 8ptz/video. .... super Ani moc ne protoze jsem si vsechny pustil uz vcera:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2010 Ani moc ne protoze jsem si vsechny pustil uz vcera:( Já naštěstí ne, protože bratr stahval takže se pomalu načítaly, tak jsem se na to vykašlal. A udělal jsem dobře... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chilli_Master Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2010 Taky jsem je pustil všechna včera :( :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iLukas Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2010 ja som nevidel este ani jedno video... tak idem do toho .. to bude bodov :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.