Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

^ToMmY^

Recommended Posts

• Odpovědi 1,9k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Jezis, pochopitelne, ze jakykoliv podvod je za ban, kdyz se jich zeptate. Oni nestoji o podvodne ziskane PTZ.. To je snad logicky. Dalsi vec je, ze prijdou jen na hlupaka. Kdyz nekdo podvadet umi, tak na nej neprijdou, to je snad jasny.

Takže mi nic nehrozí ne?

Není to moje chyba, že přidali videa, která nejdou všem pustit... :cheesygrin:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, oni ty videa mozna blokli schvalne.. Kvuli autorskym pravum :D Nevim..

Kazdopadne pokud nemas ban doted, tak to znamena, ze to nijak nekontroluji nebo ze jsi nikdy nebyl pres proxynu, ktera by odesilal tvoji pravou ip ( => dalo by se poznat, ze jsi za proxy). Kazdopadne pres VPN se to poznat neda. A nemuzou zabanovat jentak kazdeho, kdo pouziva VPN..

Odkaz ke komentáři

Návštěvník

Čau taky vám to hazí double PTZ za videa?mě to házelo i včera a udělal sem si mrtě PTZ nevim jesi to tu mužu napsat :)

ale chci se zeptat chtěl sem si změnit email ale neposlali mi potvrzující že to je změněný nevíte co s tím?

Odkaz ke komentáři

hele dou vám pouštět všechny videa? mě nejdou třeba ty robotech vám jdou?

jsou blokle pro vetsinu sveta, v podstate jdou nejspis jen v USA to same bunnies a seri How should have ended...

PLS, nevite nekdo zda neni problem s kupony na Amazon?? kdyz koupim ten pro UK?? Bude normalne funkcni? dekuji

Odkaz ke komentáři

Návštěvník

hele přes co teda mam pustit ty videa který sou teda jen pro US členy?já vím že to je na každý stránce ale mohli by ste ještě jednou :) mám to dát přes to shield?nebo něco jinýho?

Odkaz ke komentáři

hele přes co teda mam pustit ty videa který sou teda jen pro US členy?já vím že to je na každý stránce ale mohli by ste ještě jednou :) mám to dát přes to shield?nebo něco jinýho?

ja pouzival shield.Kdyz pominu fakt ze mi zadrbal kompl bordelem tak sem byl spokojenej ale tedka nefunguje nvm proc.....

Odkaz ke komentáři

Návštěvník

jo to je pravda to já sem si ho stahnul a nějak se zbrzdil komp tak sem to zase odinstaloval :D a jak to teda jako funguje sem to nějak nepochopil to tam jako jenom najedu na tu internetovou stránku a tam to napíše connect najedu na lockerz a je to?a kdy se dozvim až bude redeem?

Odkaz ke komentáři

jo to je pravda to já sem si ho stahnul a nějak se zbrzdil komp tak sem to zase odinstaloval :D a jak to teda jako funguje sem to nějak nepochopil to tam jako jenom najedu na tu internetovou stránku a tam to napíše connect najedu na lockerz a je to?a kdy se dozvim až bude redeem?

Více o redeemu se časem dozvíš na zdi (hlavní stránka LZ)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu