Chilli_Master Odesláno Duben 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2010 Tak si počkám, jestli dostanu ban nebo ne...... jestli dostanu, nebudu sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
^ToMmY^ Odesláno Duben 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2010 Vy jste ze všeho tak posraní to je strašný.... Osobně už mám přes 2000 ptz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chilli_Master Odesláno Duben 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2010 Robit fake maily je taky porušování pravidel? :P :D :D že jsem nedostal ban za únor, když jsem objednal odyss tričko.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Duben 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2010 Jezis, pochopitelne, ze jakykoliv podvod je za ban, kdyz se jich zeptate. Oni nestoji o podvodne ziskane PTZ.. To je snad logicky. Dalsi vec je, ze prijdou jen na hlupaka. Kdyz nekdo podvadet umi, tak na nej neprijdou, to je snad jasny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chilli_Master Odesláno Duben 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2010 Jezis, pochopitelne, ze jakykoliv podvod je za ban, kdyz se jich zeptate. Oni nestoji o podvodne ziskane PTZ.. To je snad logicky. Dalsi vec je, ze prijdou jen na hlupaka. Kdyz nekdo podvadet umi, tak na nej neprijdou, to je snad jasny. Takže mi nic nehrozí ne? Není to moje chyba, že přidali videa, která nejdou všem pustit... :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Duben 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2010 No, oni ty videa mozna blokli schvalne.. Kvuli autorskym pravum :D Nevim.. Kazdopadne pokud nemas ban doted, tak to znamena, ze to nijak nekontroluji nebo ze jsi nikdy nebyl pres proxynu, ktera by odesilal tvoji pravou ip ( => dalo by se poznat, ze jsi za proxy). Kazdopadne pres VPN se to poznat neda. A nemuzou zabanovat jentak kazdeho, kdo pouziva VPN.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chilli_Master Odesláno Duben 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2010 Fakt demence :D Vždyť Bunnies in 30 seconds je plno na YouTubu! :D Autorská práva Tssss :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miši2 Odesláno Duben 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2010 ted sem tu par dnu nebyl a vzdycky si ctu par stranek do zadu ale nechapu proc se tu porad resi jak rozjed videa boze to uz aspo na 10 strankach porad dokola :!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Duben 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2010 Čau taky vám to hazí double PTZ za videa?mě to házelo i včera a udělal sem si mrtě PTZ nevim jesi to tu mužu napsat :) ale chci se zeptat chtěl sem si změnit email ale neposlali mi potvrzující že to je změněný nevíte co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matzeek Odesláno Duben 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2010 kdyby si četl novinky, tak víš, že double PTZ jsou až do neděle.. opravdu nic tajnýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvazzzi Odesláno Duben 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2010 jak casto jsi jde neco objednat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Duben 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2010 jen kdyz je reedem a to je tam tolik lidi ze sance ze neco vezmes je velmi malá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Duben 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2010 hele dou vám pouštět všechny videa? mě nejdou třeba ty robotech vám jdou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvazzzi Odesláno Duben 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2010 jo jdou v poho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hustokozlik Odesláno Duben 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2010 hele dou vám pouštět všechny videa? mě nejdou třeba ty robotech vám jdou? jsou blokle pro vetsinu sveta, v podstate jdou nejspis jen v USA to same bunnies a seri How should have ended... PLS, nevite nekdo zda neni problem s kupony na Amazon?? kdyz koupim ten pro UK?? Bude normalne funkcni? dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Duben 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2010 protože já pustim třeba to robotech chvíli čekám pak to něco řekne anglicky a nic a já tomu nerozumim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matzeek Odesláno Duben 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2010 pff říká ti to "this content is currently unavailable".. ty videa jsou určený pro US členy, mluví se tu o tom snad na každej stránce i s návody, jak to obejít.. tak pls příště trochu hledej, než se začneš ptát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Duben 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2010 no na každy stránce asi ne :D a já myslel jako že se bavíte o tom že nejdou pustit vůbec a o obejdu tim shieldem nebo jak to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hustokozlik Odesláno Duben 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2010 Zrovna jsem omylem spustil video na lockerz bez toho ze bych mel aktivovanou open dns a slo to neco se asi zmenilo, takze doporucuji zkusit pac prepinat mezi dns me nebavilo (open dns vám některé stránky blokuje :) :) :roll: ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Duben 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2010 hele přes co teda mam pustit ty videa který sou teda jen pro US členy?já vím že to je na každý stránce ale mohli by ste ještě jednou :) mám to dát přes to shield?nebo něco jinýho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Duben 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2010 hele přes co teda mam pustit ty videa který sou teda jen pro US členy?já vím že to je na každý stránce ale mohli by ste ještě jednou :) mám to dát přes to shield?nebo něco jinýho? ja pouzival shield.Kdyz pominu fakt ze mi zadrbal kompl bordelem tak sem byl spokojenej ale tedka nefunguje nvm proc..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Duben 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2010 jo to je pravda to já sem si ho stahnul a nějak se zbrzdil komp tak sem to zase odinstaloval :D a jak to teda jako funguje sem to nějak nepochopil to tam jako jenom najedu na tu internetovou stránku a tam to napíše connect najedu na lockerz a je to?a kdy se dozvim až bude redeem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chilli_Master Odesláno Duben 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2010 jo to je pravda to já sem si ho stahnul a nějak se zbrzdil komp tak sem to zase odinstaloval :D a jak to teda jako funguje sem to nějak nepochopil to tam jako jenom najedu na tu internetovou stránku a tam to napíše connect najedu na lockerz a je to?a kdy se dozvim až bude redeem? Více o redeemu se časem dozvíš na zdi (hlavní stránka LZ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Duben 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2010 ok díky a už mi jedou i ty animováný přes ten shield ale mrtě se to seká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Duben 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2010 jak mám odpovědět na tu otázku když tam nejsou odpovědi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.