^ToMmY^ Odesláno Únor 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 Pozor update! Z prosincového redeemu mám iPod Nano 5th Gen 16gb blue. Zitra mi ho UPS dorucuji dnes jsem s nimi mluvil. A doporučuju jméno a adresu bez háčků a čárek! Kvůli tomu jsem tam musel volat nepřečetli kam to maji doručit. Jsou velice příjemní a paní se hned ptala kdy a kdo to veme. A navíc jak všude píšou 3týdny u UPS tak posílali to 27.ledna a v praze to bylo 1.2 a to je awesome Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Únor 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 no a kdo všechno v to nevěřil co? jak jste se furt smáli že těch 5min denně děláme takovou píčovinu...no a hele :P ted se musim smát já vám :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
^ToMmY^ Odesláno Únor 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 Tak a je to tu všem kteří nevěřili v lockerz můžu tyhle fotky votrit o ksicht :D http://s1.imgupload.cz/img/170469/GDMJQ/P2020311.JPG http://s1.imgupload.cz/img/170468/T3H4r/P2020310.JPG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kačisko Odesláno Únor 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 tyjo se máš, ale ještě jsem neviděl video někoho ČR jak rozbaluje, bych se rád podíval, nemáte někdo natočený? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel_Zvikl Odesláno Únor 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 To Tommy platit jsi neco (za prepravu atd. ?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Únor 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 tyjo se máš, ale ještě jsem neviděl video někoho ČR jak rozbaluje, bych se rád podíval, nemáte někdo natočený? to že jsi neviděl neznamená že neni...já jsem viděl třeba jedno kde čech rozdělával xbox 360 elite. musíš chodit na jiný fora Pavel_Zvikl: ne neplatil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Únor 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 Phone number is an invalid CZ number Chci si změnit telefoni číslo zezacatku sem tam psal uplne jine a ted si to chci zmenit na moje a pise mi to Phone number is an invalid CZ number Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oZZe Odesláno Únor 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 musíš mít předtim ''00420'' ... český předčíslí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@RKU- Odesláno Únor 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2010 Mohl bych se zeptat daj se tam vydelat points i jinak nes tima otazkama ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Únor 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2010 Ano když se přihlásíš tak dole vlevo je tabulka s "login PTZ", na tu klikni . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@RKU- Odesláno Únor 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2010 takze dene se vydelaj max 4 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Únor 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2010 jo, když přizveš pod sebe 20 dalších lidí tak máš za všechno 4 body, takže 8 ptz denně jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Únor 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2010 tak a nejaky instantni navod jak nalakat lidi? vsichni mi na to serou mám 53 PTZ a 3 Friends Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Únor 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2010 musíš umět přesvědčovat :P já mám 55 lidí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G3n3s!s Odesláno Únor 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2010 Posílám pozvánky !!! Pište na mail martindobruska@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asterix13 Odesláno Únor 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2010 bude vadit kdyz mam 1 falesny ucet ktery mi dal 2 body kdyz si neco budu objednavat ? :D ted mam 18 pratel a 250 bodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James XR Odesláno Únor 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2010 Ano, taky by mě zajímalo, mohou nějak poznat, že jsem si vytvořil fiktivní účty? Ještě žádné nemám, ale potřebuji ještě 7 lidí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
6y4ever Odesláno Únor 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2010 !!!!GENESIS ZÁKAZ VERBOVÁNÍ LIDÍ!!!! Mě na to nepřišli ale svých tam mám tak jen 3, ale třeba řeknu kamosovi at mi udela 3 maily a tam poslu pozvanky a on to udela me, ale je mozna dovoleno kazdej z rodiny jeden účet ne? xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Únor 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2010 lockerz psali že na jednu ip (domácnost) je povoleno 4-5 učtů..poznaj to lehce, podle IP adresya nejsou dementi..když budeš mít 5 IP adres pod sebou a každá bude mít 5 učtu tak to zavání nekalostí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarisak Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 teď přišli cashe takže cajk :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
6y4ever Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 Jo já si taky dobyl na tom paypal :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 jojo taky jsem dostal 25 dolarů :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 Já to otvírání asi vždycky přošvihnu.... už si chci něco objednat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oZZe Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 taky mi přišlo 25$ ;) .... přestávám litovat času, kterej sem do lockerz investoval :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 Stejně na tom musej vydělávat strašný prachy a peníze co dávaj do cen je jen minimum :))Oni akorát vydělaj na další Ferrari a vám zavřou hubu nějakým tričkem a stejně budete rádi, že něco máte ¨btw vlastníkem je nějaký s.r.o z USA s PO Boxem bez adresy sídla firmy... :)) Nojo, ale na cem? Reklamy tam nejak ani nejsou... Porad nechapu, jak na tom mohou vydelavat.. A osobni udaje dnes nemaji skoro zadnou hodnotu - za predpokladu, ze by vase jmeno s adresou a mailem prodavali spammerum.. A sorry jestli to tu uz nekde bylo nebo nebylo, ale - stalo se uz nekomu, ze mu smazli ucet nebo mu ubrali PTZ ci tak neco? Zajima mne, zda nejak odhaluji (pokusy o) podvody atd. Diky. lockerz psali že na jednu ip (domácnost) je povoleno 4-5 učtů..poznaj to lehce, podle IP adresya nejsou dementi..když budeš mít 5 IP adres pod sebou a každá bude mít 5 učtu tak to zavání nekalostí Kde to psali? Tahle informace je pro mne dost cenna a rad bych vedel, jestli je to 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.