Marif Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 Mohl by mne nekdo poradne vysvetlit jak je to s tím připojením na X link proč se to připojuje přes 2 sítovky ?Já mám na jedné sítovce net a pres switch jsem mel pripojeny x box a chodil na live dokud jsem nedostal ban :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Prosinec 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 Ale tady nikdy nikdo netrdil ze na to potrebujes 2 sitovky. Ja jen rikam, ze to je nejjednodussi a nejlacinejsi reseni. Jinak kdyby jsi nebyl trapnej rejpal, tak by jsi se podival na stranky na ktere odkazuji a tam by jsi to zjistil.ale ne. Ty ze sebe musi hned delat saska psanim zbytecnych prizpevku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxx Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 funguje to i tak že mam router a naistaluju ty programi na notas a potom pripojim ixko k routru? nebo to musim spojit s PC? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Prosinec 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 jo. funguje i tak jak píšeš ty. ale tam už tolik nevim jak se to nastavuje. ale lidi na webu by ti určitě poradili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deyf1468623793 Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 Funguje to tak,ale notas pripoj kabelem take k routeru,ne prez wifi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.