twissters Odesláno Listopad 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 Zdravím, kdo hraje fifu 2010, hlaste se zde. Dejte sem svoje nicky. Můj Nick: Koukamsekcz , kdyžtak si mně hoďte do přátel, kromě fify hraju i GTA IV. Taky mně napadlo, že bysme mohli založit Tým, kdyžtak moje icq: 334282169, kdo už ho má, tak se rád přidám. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczech Odesláno Listopad 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 Jeniczech - FIFA 10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
twissters Odesláno Listopad 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 Super, kdyžtak když už sem hodíte nicky, tak si mně potom můžete přidat:):):):):):)....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendy Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 můj nick je WendyCZ v týmu už jsem takže se mnou nepočítej, ale nějaká liga by se založit mohla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
twissters Odesláno Listopad 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 Jak si se dostal(a) do týmu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendy Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 dostal jsem pozvánku, kterou jsem přijmul...pozval mě tam kámoš ze školy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoluzakkk Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 Čawec,taky bych se rád zapojil do nějaké ligy,můj nick je Ondra009 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
twissters Odesláno Listopad 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2009 jasný, jak dlouho hrajete fifu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczech Odesláno Prosinec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2009 Twissters: Tak já jsem měl fifu na Xboxu, a tam jsem byl s mím týmem v první dvoustovce na Světě.. :-) PS3 je teď na reklamaci, takže čekám a čekám.. Jinak ještě si přidejte Nlukas26, hrával tam se mnou.. Hledáme prostě nějakej klub, kterej hraje každý den.. Jo jinak tady je liga, kterou jsem provozoval na xboxu, než se to nějak rozpadlo.. http://www.fifa2009.itcontrol.cz/superstarleague.htm Nemá cenu něco zakládat, stejně pak lidi postupně odpadnou.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoluzakkk Odesláno Prosinec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2009 Rád bych se zapojil i do nějakého klubu,piste na Ondra009 PSN,ještě hraju NHL 10,ale FIFĚ se nevyrovná .) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
twissters Odesláno Prosinec 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2009 Pojdme založit vlastní tým. Fifa mě baví nejvíce, hraju už od roku 2000 na PC, tohle je moje první vydání na ps3 a už mi to celkem jde.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczech Odesláno Prosinec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2009 Twissters: Určitě se mnou počítej, ale psko jsem dal na reklamačku a je to sotva pět dní.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KravaMilka Odesláno Prosinec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 http://www.gameway.cz Ligy a turnaje ve FIFA 10 na PS3, detailni statistiky, propracovany web, siroka komunita hracu:bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
terny77 Odesláno Prosinec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 Hraju Fifu 10. Muj nick terny77. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Prosinec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 Do týmu bych se přidal.. Minimálně kvůli trofeji :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendy Odesláno Prosinec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 vím, že to jsem nejspíš nepatří, ale chtěl bych se zeptat na pár trofejí jak se dělají ? Top of the League? Vyhraj zápas ve Friends League Lounging Around Skóruj 2500 bodů a vyhraj 5 odznaků v jednom zápase režimu Lounge Looking Good Stáhni si svůj Game Face z EA SPORTS Football World Good Support Hraj týmový klubový zápas se svým oblíbeným klubem návod co je k tomu mi nějak nemohl a ta s tím gameface jsem dělal asi 10x a vůbec nechápu jak se to dělá... když mi to pomůže dám THX a CREDITS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Prosinec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 Top of the League? Vyhraj zápas ve Friends League řekni někomu z tvejch přátel ať založí ligu, přidej se do ní, zahraj si s ním a vyhraj Lounging Around Skóruj 2500 bodů a vyhraj 5 odznaků v jednom zápase režimu Lounge mód LÓŽE - prostě si dej lehkou obtížnost a dělej kličky, dávej goly, nedostávej karty, hraj prostě bezchybně xD Looking Good Stáhni si svůj Game Face z EA SPORTS Football World tady vytvoříš game face, pak dáš ve fifě virtuální profesionál a stáhnout game face http://www.eafootballworld.com/en_GB/avatar-head-display-program/head-creator/gameFaceCreatorCanvas2 Good Support Hraj týmový klubový zápas se svým oblíbeným klubem režim TÝMOVÁ HRA ONLINE a hraj s týmem kterej máš nastavenej jako oblíbenej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzkys Odesláno Prosinec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 Tony_Rocky mé ID. Taky bych se přidala i kvůli trofejím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dinan Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 dinan007 mam nick a fifa je moje hobby, pridam se take:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoluzakkk Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 Ještě dnes založím tým a všichni budete mít večer pozvánku,sice mám dobrý tým,ale byl bych radši ho mít s lidima z tohoto fora.Název,logo atd. se dá vždy změnit,az budeme mit více členu tak se bude hlasovat,o týmu budeme rozhodovat všichni.Chci hrávat často a hlavně s dobrýma lidma,tak uvidím jak se tento nápad chytne,zachvíli sem hodím i název atd,ať se můžete připojit i ti,kterí nejsou registrovaní a chtějí si zahrát.Jedinou podmínkou je aktivita:),pro dotazy mi pište na moje PSN:Ondra009 nebo přímo sem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoluzakkk Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 Klub je na světě.Název je Czech boyz a dresy jsou Anglické reprezentace,jsou nej díky bíle barvě-celá souprava.Samozdrejme se to dá zmenit,tak se pak domluvíme.Všichni,co jste napsali,že hrajete fifu10 online,tak máte pozvánky do klubu,odeslal jsem je vám a máte je v centru hráče,kdyby někdo nevěděl8),doufám,že se přidá co nejvíc lidí a vytvoříme supr tým.Pro milovníky normální hry(1 na 1) jsem udělal ligu s názvem Czech boyz league,jelikož nejdou rozesílat pozvánky těm,kteří nejsou v seznamu přátel,tak až si mě přidáte,hned odesílám pozvánku s heslem,kdyby se chtěl přidat ještě někdo jiný,ať mi nápíše sem nebo přes PSN.Doufám,že to bude fungovat a zahrajeme parádní zápasy:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzoryky Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 muj nick:p09op09op09op Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendy Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 díky za rady... ještě bych se chtěl zeptat k jedné trofeji Ton Up Vyhraj 100 online Classic hodnocených zápasů - vyhrál jsem jich už 101 a trofej nenaskočila, chtěl jsem se zeptat jestli se do vítězství k této trofeji počítají i kontumační výhry, když to soupeř vypne, protože ve statistikách ve hře se počítají jako normalní výhra, ale jak je to u tý trofeje tak to právě nevim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cermyCZ Odesláno Prosinec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2009 taky se hlasim, moje ID cermyCZ, par zvas sem si uz pridal a ostatni jeste pridam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendy Odesláno Prosinec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2009 ahoj, potřeboval bych pomoct s trofejí: Ton Up Vyhraj 100 online Classic hodnocených zápasů - už mám sice 105 výher, ale nepočítají se kontumační, takže hledám někoho kdo by chtěl taky tuto trofej... -fungovalo by to tak, že já nechám vyhrát vás a vy necháte vyhrát mě - kdo by chtěl i trofej Good Form, tak by to nebyl problém já bych nechal vás vyhrát 5 zápasů za sebou a vy byste nechali mě Good Form Vyhraj 5 po sobě jdoucích hodnocených online 1 na 1 zápasů můj PSN NICK je WendyCZ DÍKY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts