Panther Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 29, 2009 Tohle mi pise pri stahovani pri extrahovani a diky tomu fakt nemuzu nic delat cim to je?? PROSIM vas pomoc Citovat
0 ice22222 Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 29, 2009 zkus to ve spraci uloh ukonci... mas asi poskozeny archiv Citovat
0 Panther Odesláno Listopad 29, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 29, 2009 a takhle to vypada pri downloadovani COD 4 na WII PS: Dělá to i při kopirovani fotek na pametovku a to je jeste rodicu kterou nemam zkurvit pomoc prosim Citovat
0 ice22222 Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 29, 2009 nevim sice co a jak a kam kopirujes, ale zkus vymenit USB kabel a nebo pokud to davas na kartu, tak to dat primo do ctecky do PC. je to asi kabelem Citovat
0 Panther Odesláno Listopad 29, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 29, 2009 Mám NTB tak primo z toho to kopiruju jinak ted sem to resil s tatou a ten si toho vsiml driv proste jakykoliv rar co ted stahnu napise tohle COD MW (Wii) nebo SAW (Xbox 360) obe to same ! a nevim co sim Citovat
0 Kapr Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 29, 2009 Mám NTB tak primo z toho to kopiruju jinak ted sem to resil s tatou a ten si toho vsiml driv proste jakykoliv rar co ted stahnu napise tohle COD MW (Wii) nebo SAW (Xbox 360) obe to same ! a nevim co sim ta chyba znamena ze se porad opakuje na stejnem miste a porad se bude opakovat...takze mas asi poskozenej HDD nebo to medium z ceho to kopirujes.... Citovat
Otázka
Panther
Tohle mi pise pri stahovani pri extrahovani a diky tomu fakt nemuzu nic delat cim to je?? PROSIM vas pomoc
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.