brians Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 Chtěl bych někoho zkušeného poprosit o radu, jak mám správně zprovoznit tento program, abych mohl sdílet data s přáteli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 brians Odesláno Listopad 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 Prosím pomožte mi s tím hrozně to spěchá:!: Když mi kamarád dal své přihlašovací údaje i s heslem, tak se chcu k němu připojit, ale nejde to. Píše to něco: This Network does not exist. CO s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 cross94 Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 Prosím pomožte mi s tím hrozně to spěchá:!:Když mi kamarád dal své přihlašovací údaje i s heslem, tak se chcu k němu připojit, ale nejde to. Píše to něco: This Network does not exist. CO s tím? Nedava ti spatny prihlasovaci udaje? Protoze to co ti to hlasi znamena : Sit neexistuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 brians Odesláno Listopad 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 Nedava ti spatny prihlasovaci udaje? Protoze to co ti to hlasi znamena : Sit neexistuje. Má jí nově vytvořenou. Není možné, že by v komunikaci něco bránilo třeba firewall nebo něco podobného? Já s tím nemám vůbec žádné zkušenosti. Jemu jsem dal své přihlašovací údaje i s heslem a on by dal zase ty své ani jemu ani mě to nefunguje.:cry: PS: FIREWALLEM TO NEBUDE najde mi to i jiné sítě, ale tu jeho ne. Takže už se ke mě připojil.:cheesygrin: A teď jak mezi sebou mužeme si posílat na vzájem soubory? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 musite si nastavit slozky, ktere chcete sdilet (klinuti pravym, pak vlastnosti a sdileni) a pak ten druhy co je v siti vidi sdilene slozky na siti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 a v PC musi byt nastaveno že se jedná o domácí síť (ta Hamachi sít)... takto je to ve Win. Vista a Seven. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 brians Odesláno Listopad 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 musite si nastavit slozky, ktere chcete sdilet (klinuti pravym, pak vlastnosti a sdileni) a pak ten druhy co je v siti vidi sdilene slozky na siti Takže to už mám. Takže to znamená, že veškerý obsah ve sdílené složce uvidí i moji připojení přátelé a mohu si je stáhnout? A jak je to, když já se chcu připojit já k ním? To musím v hamaci programu vybrat možnost browse že? Vybral jsem a napsalo to tuto:chybu cesta 5.31.20.155 neexistuje nebo se nejedná o adresář. Nebo je to jinak fakt tomu moc nerozumím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 ty to nemas hledat v hamachi ty jejich soubyry, ale na Síti (síť). Tam pak budes mit pc pripojenych lidi na hamachi ve tvoji skupine a v kazdem pc soubory ktere sdili btw. kdyz kliknes na tento pocitac pravym, tak musite mit nastavenou stejnou pracovni skupinu aby to valilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 brians Odesláno Listopad 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 ty to nemas hledat v hamachi ty jejich soubyry, ale na Síti (síť). Tam pak budes mit pc pripojenych lidi na hamachi ve tvoji skupine a v kazdem pc soubory ktere sdilibtw. kdyz kliknes na tento pocitac pravym, tak musite mit nastavenou stejnou pracovni skupinu aby to valilo PLS jak mužeme mezi sebou sdílet složky? Takže název pracovní skupiny musí mít stejný i ten dotyčný? Mohu poprosit o podrobnější návod? Já s tím nemám žádné zkušenosti.:cry: btw: Pořád nevím jak mohu od přátel si stáhnout soubory, jak v tom mám hledat nebo jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 Pracovní skupina nemusi byt stejna. Jestli ma ten s kterým sdílíš data již dané sdílené složky a nastavenou sít jako duveryhodnou (domácí sít atp) tak by jsi je měl normálně vidět v síti. (měl by si tam vidět ten jeho PC). Edit: na takové sdílení souboru by bylo lepsí pouzit Operu :) (konkretne funkci Opera Unite) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 brians Odesláno Listopad 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 Pracovní skupina nemusi byt stejna. Jestli ma ten s kterým sdílíš data již dané sdílené složky a nastavenou sít jako duveryhodnou (domácí sít atp) tak by jsi je měl normálně vidět v síti. (měl by si tam vidět ten jeho PC).Edit: na takové sdílení souboru by bylo lepsí pouzit Operu :) (konkretne funkci Opera Unite) Ty snad myslíš, že bych ho měl vidět v místní síti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 ano, pokud je vse správne nastaveno, tak by jsi ho tam mel normalne videt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 brians Odesláno Listopad 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 ano, pokud je vse správne nastaveno, tak by jsi ho tam mel normalne videt. Právě, že ho tam vůbec nevidím. :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 a on tebe? Jinak zkus tu Operu Unite :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 werty Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 Nechcete někdo kdo tomu rozumí udělat prostě topic s pořádným návodem ? Vždycky jsem si chtěl takovéhle sdílení dat nějak sestrojit. A myslím, že plno lidí by to taky uvítalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 brians Odesláno Listopad 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 [QUOTE=Wertycally;737478]Nechcete někdo kdo tomu rozumí udělat prostě topic s pořádným návodem ? Vždycky jsem si chtěl takovéhle sdílení dat nějak sestrojit. A myslím, že plno lidí by to taky uvítalo. Také se přimlouvám o nějaký perfektní návod já tomuhle systému vůbec nerozumím. Už vůbec, jak se sdílí mezi jednotlivými pc v síti to už je pro mě španělská vesnica. Na webu je to napsané strašně obecně, že jsem z toho jelen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PC-maniak Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 cau hale prvni se vzajemne zkuste pingnout.. jestli to bude pingovat v pohode tak neni problem a kdyz ne tak je nekde chyba.. osobne hamachi chvilema pouzivame a nekdy musely ostatni vypnout firewall.. aby to behalo a podobne.. nekdy to dela routr.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 brians Odesláno Listopad 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 cau hale prvni se vzajemne zkuste pingnout.. jestli to bude pingovat v pohode tak neni problem a kdyz ne tak je nekde chyba.. osobne hamachi chvilema pouzivame a nekdy musely ostatni vypnout firewall.. aby to behalo a podobne.. nekdy to dela routr.. Je to bez odezvi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PC-maniak Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 no tak ej nekde hale chyba nema nekdo zvas PREMOSTENY sitovky ? sitovej most ? jestli jo tak to pak nebude fungovat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 brians Odesláno Listopad 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 no tak ej nekde hale chyba nema nekdo zvas PREMOSTENY sitovky ? sitovej most ? jestli jo tak to pak nebude fungovat.. Ne já určitě ne a on to taky nemá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PC-maniak Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 tak nevim ale dokud nepingujete tak je mezi vamam spatnej spoj neco mu brani sam ted VPN spoje resim kvuli Xbox360 system linku +servr tak drzte palce =) a stim hamachi.. hale fakt goole urcite je ktomu pingu vic moznejch pricin.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 brians Odesláno Listopad 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 tak nevim ale dokud nepingujete tak je mezi vamam spatnej spoj neco mu brani sam ted VPN spoje resim kvuli Xbox360 system linku +servr tak drzte palce =) a stim hamachi.. hale fakt goole urcite je ktomu pingu vic moznejch pricin.. No už jsem to nakonec zprovoznil i ping fungoval bez tohoto (Vypršel časový limit na žádost) asi na 2 hodiny, a pak se spojení náhle přerušilo a u jména, s kterým jsem sdílel data se ukázal vykřičník ve žlutém troj uhelníčku. A už jsem se k němu ani on ke mě nemohl připojit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
brians
Chtěl bych někoho zkušeného poprosit o radu, jak mám správně zprovoznit tento program, abych mohl sdílet data s přáteli?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
21 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.