Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Jak na program Hamachi 2.0.1.66

brians

Otázka

21 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Prosím pomožte mi s tím hrozně to spěchá:!:

Když mi kamarád dal své přihlašovací údaje i s heslem, tak se chcu k němu připojit, ale nejde to.

Píše to něco: This Network does not exist.

CO s tím?

Nedava ti spatny prihlasovaci udaje? Protoze to co ti to hlasi znamena : Sit neexistuje.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0
Nedava ti spatny prihlasovaci udaje? Protoze to co ti to hlasi znamena : Sit neexistuje.

Má jí nově vytvořenou.

Není možné, že by v komunikaci něco bránilo třeba firewall nebo něco podobného?

Já s tím nemám vůbec žádné zkušenosti.

Jemu jsem dal své přihlašovací údaje i s heslem a on by dal zase ty své ani jemu ani mě to nefunguje.:cry:

PS: FIREWALLEM TO NEBUDE najde mi to i jiné sítě, ale tu jeho ne.

Takže už se ke mě připojil.:cheesygrin:

A teď jak mezi sebou mužeme si posílat na vzájem soubory?

Odkaz ke komentáři

• 0
musite si nastavit slozky, ktere chcete sdilet (klinuti pravym, pak vlastnosti a sdileni) a pak ten druhy co je v siti vidi sdilene slozky na siti

Takže to už mám. Takže to znamená, že veškerý obsah ve sdílené složce uvidí i moji připojení přátelé a mohu si je stáhnout?

A jak je to, když já se chcu připojit já k ním?

To musím v hamaci programu vybrat možnost browse že?

Vybral jsem a napsalo to tuto:chybu cesta 5.31.20.155 neexistuje nebo se nejedná o adresář.

Nebo je to jinak fakt tomu moc nerozumím.

Odkaz ke komentáři

• 0

ty to nemas hledat v hamachi ty jejich soubyry, ale na Síti (síť). Tam pak budes mit pc pripojenych lidi na hamachi ve tvoji skupine a v kazdem pc soubory ktere sdili

btw. kdyz kliknes na tento pocitac pravym, tak musite mit nastavenou stejnou pracovni skupinu aby to valilo

Odkaz ke komentáři

• 0
ty to nemas hledat v hamachi ty jejich soubyry, ale na Síti (síť). Tam pak budes mit pc pripojenych lidi na hamachi ve tvoji skupine a v kazdem pc soubory ktere sdili

btw. kdyz kliknes na tento pocitac pravym, tak musite mit nastavenou stejnou pracovni skupinu aby to valilo

PLS jak mužeme mezi sebou sdílet složky?

Takže název pracovní skupiny musí mít stejný i ten dotyčný?

Mohu poprosit o podrobnější návod?

Já s tím nemám žádné zkušenosti.:cry:

btw: Pořád nevím jak mohu od přátel si stáhnout soubory, jak v tom mám hledat nebo jak?

Odkaz ke komentáři

• 0

Pracovní skupina nemusi byt stejna. Jestli ma ten s kterým sdílíš data již dané sdílené složky a nastavenou sít jako duveryhodnou (domácí sít atp) tak by jsi je měl normálně vidět v síti. (měl by si tam vidět ten jeho PC).

Edit: na takové sdílení souboru by bylo lepsí pouzit Operu :) (konkretne funkci Opera Unite)

Odkaz ke komentáři

• 0
Pracovní skupina nemusi byt stejna. Jestli ma ten s kterým sdílíš data již dané sdílené složky a nastavenou sít jako duveryhodnou (domácí sít atp) tak by jsi je měl normálně vidět v síti. (měl by si tam vidět ten jeho PC).

Edit: na takové sdílení souboru by bylo lepsí pouzit Operu :) (konkretne funkci Opera Unite)

Ty snad myslíš, že bych ho měl vidět v místní síti?

Odkaz ke komentáři

• 0

[QUOTE=Wertycally;737478]Nechcete někdo kdo tomu rozumí udělat prostě topic s pořádným návodem ? Vždycky jsem si chtěl takovéhle sdílení dat nějak sestrojit. A myslím, že plno lidí by to taky uvítalo.

Také se přimlouvám o nějaký perfektní návod já tomuhle systému vůbec nerozumím.

Už vůbec, jak se sdílí mezi jednotlivými pc v síti to už je pro mě španělská vesnica.

Na webu je to napsané strašně obecně, že jsem z toho jelen.

Odkaz ke komentáři

• 0
cau hale prvni se vzajemne zkuste pingnout.. jestli to bude pingovat v pohode tak neni problem a kdyz ne tak je nekde chyba.. osobne hamachi chvilema pouzivame a nekdy musely ostatni vypnout firewall.. aby to behalo a podobne.. nekdy to dela routr..

Je to bez odezvi.

Odkaz ke komentáři

• 0
tak nevim ale dokud nepingujete tak je mezi vamam spatnej spoj neco mu brani sam ted VPN spoje resim kvuli Xbox360 system linku +servr tak drzte palce =) a stim hamachi.. hale fakt goole urcite je ktomu pingu vic moznejch pricin..

No už jsem to nakonec zprovoznil i ping fungoval bez tohoto (Vypršel časový limit na žádost) asi na 2 hodiny, a pak se spojení náhle přerušilo a u jména, s kterým jsem sdílel data se ukázal vykřičník ve žlutém troj uhelníčku.

A už jsem se k němu ani on ke mě nemohl připojit.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu