Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PSP fat-Nejde zvuk


besol

Recommended Posts

Tak a jsem bez zvuku. Dneska se mi neštastnou náhodou podařilo urvat v PSP jack. Jenomže i když jack je nefunkční tak si PSP myslí že jsou pořád připojený sluchátka. Takže mi nejdou repráčky což mě pěkně štve. PSP už jsem měl rozdělaný a ten jack už tam držel jen na jednom kontaktu tak jsem ho vydělal a stejně to nepomohlo. Nevíte někdo co s tím ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V PSP bude standartní zástrčka jack 3.5mm, která funguje tak, že pokud vložíte jakékoli zařízení s jack konektorem do této zástrčky na PSP, tak sepnete(nebo rozepnete) jeden kontakt a tím se odpojí reproduktory v PSP. Netuším ovšem, zda je to snímáno elektronicky, nebo jen mechanicky jsou výstupy prohnány přes tento kontakt. Musely by tam být ale dva(Stereo). Což pochybuji.

Takže to bude elektronicky. Podle mě musí dojít k rozepnutí. Protože jinak by v tvém případě začaly reproduktory fungovat. Vyndáním toho jack zástrčky konektoru z PSP si konzole stále myslí, že je něco strčeno do jack zástrčky a proto zvuk nejde. Viděl bych to tak, že koupíš ten samý nový konektor a připájíš ho nazpět do PSP. Chce to ale nějaké vybavení jako odsávačku atd. Takže případně najdi někoho v okolí.

Problém vidím v tom, jestli ten zcela jistě japonský jack zástrčka konektor seženeš. Další možnost je, že jsi odpálil výstup samotného PSP, což se může stát, pokud je zařízení zaplé a zkratnou se dráty co vedou signál k samotným sluchátkům.

Ale samozřejmě jen tipuji a musel bych to mít na stole, abych došel k nějakému správnému závěru...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu