Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

POMOC! - Rapidní zpomalení HDD!

javak810i

Otázka

Zdravím, můj počítač donedávna jakš takš běhal. Jednoho dne jsem si koupil novou GK a nový Zdroj a šel montovat :D Rovnou sem to vyčistil od prachu a dal do nové skříně, když bylo vše ok, zapnul sem ho a začal testovat. Celkově se mi zdál dosr zpomaleý, loadingy her byly neúnosné a ani zvýšení fps nebylo takvé, jaké jsem očekával. Přišlo mi to divné tak jsem vyzkoušel pár diagnostických programů na HDD, teplota OK, žádné chyby, ale rychlost čtení/zápisu jen 3mb/s :shock: přitom je to SATA 150! Takže počítač je vcelku nepoužitelný. Zkoušel jsem to různě spravit - defragmentoval jsem disk i swapovací soubor, nechal sem ho projet antivirem - nic z toho nepomohlo. Tak se ptám čím to může být. Disk je Segate 120gb SATA 150 7200RPM. Odměna jistá

P.S. jen doufám že nen v háji sběrnice na MB.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

8 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Jn to je to jedié do čeho se nechci poštět xD

Ještě to může být tím, že mi pár her a programů "odinstaloval" v CMD shiftF8? :D takže asi budou asviněný registry, jinak s nima jsem měl problém, když sem se snažil nainstalovat Officy, které vždy v půlce vyhodily chybu a řešení jsem nikde nenalezl.

¨

Tak trochu OT, co s ICQ po reinstalu? Zkoušel jsem se na ntb přihlásit svými údaji a nešlo to, to samé na jiém PC, přitom ty údaje byly správně. Znamená to, že ICQ potřebuje mít ještě nějaký offline účet? (v datech aplikací má asi 120mb)

Edit:

zkus ve Správci zařízení odebrat (odinstalovat) řadič disku, na kterém je připojen onen disk a pak po restartu by to mělo být dobré...

Dík za radu, zkusím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu