jura555 Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 mne vytaci kazdou chili svou nezkutecnou pomalosti a sekavosti :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 Jo, hodil jsem s nim o zed, pak jeste o zem a o strop a pak jsem ho rozstipal sekerou :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 :roll: ... Tak si ho nekupuj .. Jo, hodil jsem s nim o zed, pak jeste o zem a o strop a pak jsem ho rozstipal sekerou :dozey: Jo, ty máš to video na youtube viď? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Listopad 29, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 Normální problém, Restore ti nic neřiká ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jura555 Odesláno Listopad 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 Normální problém, Restore ti nic neřiká ? restore semtento tyden delal 4x vyresim to 3gskem: ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 Stačí zabít Safari a jede to hned rychle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 Stačí vediet ten telefon pouzivat. Restore som nerobil odkedy vysiel blackra1n a ziadne spomalenie nemam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.