eritreas Odesláno Listopad 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2009 Cau koupil jsem fatko a vse nasvetcuje tomu ze se jedna o brick(rozdelana baterka,psp nejde zapnout jen se rozsviti dioda) nenasel by se nekdo kdo by ho dal dohromady pripadne asi i flashnul odmena jista Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gulo Odesláno Listopad 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2009 udelej si pandoru a znova si ho cfw na kartu a melo by ti to jit kdyztak napis odkud jsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 eritreas Odesláno Listopad 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2009 jsem ze zlina ale mozna bych ho poslal postou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 grimmjow Odesláno Listopad 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2009 eritreas je to trivialni postup.... udelej z karty magic memory stick a baterii slep je to hw pandora..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Listopad 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2009 http://console-forum.net/showthread.php?t=11173 http://console-forum.net/showthread.php?t=17627 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ozzy625 Odesláno Listopad 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2009 Napiš tady na C-F uživateli s nickem ice222222 , je přímo ze Zlína Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Smrtonos Odesláno Listopad 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2009 Jsem schopen ho na počkání spravit. Okolí ostravy nebo pošta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 eritreas Odesláno Listopad 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2009 zatim dik vsem a icemu jsem uz psal ale zatim se neozval jeste pockam pak to kdyztak zkusim resit pres nekoho jineho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 eritreas Odesláno Prosinec 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2009 tak ice2 bude mit cas az za 2 tydny nenasel by si prosim cas nekdo driv? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dutch Odesláno Prosinec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2009 Vyndej baterku, nacpi PSP do zásuvky a nastartuj ho. Pokud naběhne tak použij to co ti poslal Tekken a udělej si jen postup jen na výrobu Magic memory stick. Pokud má PSP v sobě tzv. pandora's battery nebo-li servisní baterii, tak se nenastartuje bez upravené karty (v tomhle připadě magic memory stick). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Poolik Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 mam kamose ten by ty to flešnul je poblíž prahy jestli chceš já mu řeknu a on ti to flashne jmenuje se KDYR na console forum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kdyr Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 mam kamose ten by ty to flešnul je poblíž prahy jestli chceš já mu řeknu a on ti to flashne jmenuje se KDYR na console forum ty joudo on je ze zlína a do zlína fakt nepojedu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Poolik Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 ae on by ti ho možná poslal poštou tak jsem to myslel když nenajde nic lepšího ae to je jedno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 eritreas Odesláno Prosinec 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 takze psp se po zapnuti na nabijecce nezapne jen sviti dioda a kdyz je tam karta tak i dioda od ni.baterka je sice rozdelana ale nic na desce odpajene neni tak nevim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 eritreas Odesláno Prosinec 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 kdyz tam dam novou baterku co jsem koupil tak sviti dioda cervene ze nabiji ale kdyz tam dam tu starou rozdelanou tak nic nedela Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 eritreas Odesláno Prosinec 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 nenasel by se teda nekdo kdo by to dal dohromady protoze psp se nezapne ani bez baterky a ja nemam pandoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kdyr Odesláno Prosinec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2009 zajdi za flasherem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 eritreas Odesláno Prosinec 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 pleas lock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
eritreas
Cau koupil jsem fatko a vse nasvetcuje tomu ze se jedna o brick(rozdelana baterka,psp nejde zapnout jen se rozsviti dioda) nenasel by se nekdo kdo by ho dal dohromady pripadne asi i flashnul odmena jista
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
17 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts