Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Poraďte PSP hry pro 9-ti letou slečnu? Dík

Stanly1468624064

Recommended Posts

Ahoj všem, který hry by jste mi pls poradili pořídit pro dceru, co máte vyzkoušené a není to žádnej masakr samá krev atd. . Mám pro ni PSP 2004 Slim, flash na 5.00 M33, takže budu rád i s odkazem na download. Mám zatím jen Loco Roco, ale nějak jsem to nedokázal ovládat, njn, asi dělám něco špatně. Neměl by jste ještě někdo prosím komplet návod na PSP v CZ? A kdyby jste znali nějakou hru v CZ taky bych uvítal. Jinak jsem prohledal komplet download her,ale ty popisy jednotlivých her jsou jen sporadický. Za vše díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj a co treba spyro ze staryho playstationu 1?(doufam ze to znas je to takovej ten dracek my to s brachou vzdicky parili :D) muzes to stahnout tady (tady jsem to stahoval ja,mas tam normalne spyro 1,2,3) http://console-forum.net/showthread.php?t=65689&highlight=psx

normalne stahnes a potom nakopirujes do psp na pametovou kartu do slozky PSP/GAME tam nakopirujes celou slozku co stahnes a potom vse slape :)

EDIT:jinak to Little Big Planet je dobrej napod to by ji podle me urcite bavilo :)

Odkaz ke komentáři

Díky, ale to je právě ono, nevím který klávesy jsou který,nedostal jsem k PSP popis,takže tápu která klávesa je která, nenašel by se u vás ten ofocenej popis kláves? mail: Stanly.L@seznam.cz

Shifty jsou ty průhledné ve předu, hra je založena na valivém principu, potrebuju aby sla kulicka do prava, mackam pravý přední shift, do leva - levý. Potřebuju skocit na prekazku zmacknu oba najednou a uz jen ladim naklon a spravny pritlak.

Odkaz ke komentáři

lol na to locoroco..proč rovnou nenapíšete tlačítak R a L... !§ :D:D

jinak k LBP mam trochu mladší sestru a když to hraje tak se mě pořád ptá co má udělat...možná to je pro ty menší trochu složitější :D:D a jediná hra v čeština je myslím fifa :D:D

jinak mě ještě napadá hannah montana (http://www.megaupload.com/?d=IZC9K5CF) nebo Ape Academy, Cars, Crash, už zmiňované LocoRoco (1,2,Midnight Carnival), Lego hry (indiana jones, batman možná star wars), Open Season, Over the Hedge Hammy Goes Nuts! , Ratatouille a to je tak všechno co mě napadá...

hry hledej na třeba na www.pspisoz.com

Odkaz ke komentáři

Tak pánové děkuji za návrhy, něco jsem postahoval, něco jsem nahrál do PSP, ale ještě budu muset proštudovat ovládání a smysl tý hry. Např. ta Hannah byl velmi dobrej nápad, holka je z ní mimo, ale samotná hra, nvm nvm, sem v nějakém mrtvém bodě,hází rukou nahoru dolu,kolem ní se to točí,jako když se něco načítá, ale nic! Ostatní hry ještě vyzkouším. Tak ještě jednou díky všem

Odkaz ke komentáři

Tak pánové děkuji za návrhy, něco jsem postahoval, něco jsem nahrál do PSP, ale ještě budu muset proštudovat ovládání a smysl tý hry. Např. ta Hannah byl velmi dobrej nápad, holka je z ní mimo, ale samotná hra, nvm nvm, sem v nějakém mrtvém bodě,hází rukou nahoru dolu,kolem ní se to točí,jako když se něco načítá, ale nic! Ostatní hry ještě vyzkouším. Tak ještě jednou díky všem

no tak s tím hned teď neporadím... já jsem to nehrál jen mě to napadalo jak jsem tak projížděl ten seznam... :D ale stáhnu to a pak dam vědět jak se to ovládá....

Odkaz ke komentáři

Kubi.90 díky, ale zatim ne. Pro začátek mi stačí těch pár her co jsem postahoval, uvidíme kdy jí to přestane bavit a bude chtít jiný. Navíc, sice s flashem, ale pořád je na tom PSP verze 5.00 M33, kde ty některé nejnovější nefungujou, a sám si na verzi 5.50 D2 nějak netroufám, protože ani test na Fake kartu jsem nerozchodil, a to ani s Eloaderem, jak je v návodu. Takže zatím díky

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu