Dunky Odesláno Prosinec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2009 je pravda ze aby ste si zahraly xbox 1 hry na xboxu 360 musim mit HDD ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Prosinec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2009 je pravda ze aby ste si zahraly xbox 1 hry na xboxu 360 musim mit HDD ? ANO. A ty ho nemas? Ked uz rok sa mozu instalovat hry na HDD. Ficis na tej huciacej mechanike? :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Prosinec 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 ano bouhuzel nemam prachy na tak drahy hdd nemate nekdo naky odkaz kde by to stalo tak do 800 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scarecrow Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 bl ses blázen ne koupis 120 gb za 1900 a budes rád nejlíp je si koupit harddisk 120 gb protoze teh her na to nainstalujes a ja na tady to nejsem odborník ale myslim ze 20 gb se nedá koupit jen 120 a vyjde to vyhodněji ja si ho chci pravě na vanoce koupit mam jen 20 a dam tam 2 hry a sem rát ja si ho chci koupit za 1500 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 120gb disky sezenes na aukru kolem 1200-1400 kc ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 ano bouhuzel nemam prachy na tak drahy hdd nemate nekdo naky odkaz kde by to stalo tak do 800 ? To keby si napisal pred 10, a co i len pred 5 rokmi, tak ti uverim, co je drahe a co nie v dnesnej dobe a minulej. :roll: Bratia Cesi, vy len stale fnukate a pritom uz od rozdelenia statov, co je tomu pomaly 17 rokov, ste boli vzdy na tom o dost lepsie nez Slovensko (mzdy, ceny). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ingnition Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 120 GB seženeš kolem 900 Kč, 250 GB kolem 1 800 Kč, 20 GB do 500 Kč, 60 GB je těžce sehnatelné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Prosinec 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2009 no tak promin ale mne je 14 a nemam tolik penez a na to abych je vsechny rozfofroval na jeden hdd a rodice mi ho nezaplati :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Prosinec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2009 no tak promin ale mne je 14 a nemam tolik penez a na to abych je vsechny rozfofroval na jeden hdd a rodice mi ho nezaplati :cry: to je jasné, tak to je potom těžko - každá rada drahá :) tak leda čekat až narazíš na nějakou pro tebe spasitelskou nabídku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Prosinec 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2009 romiik: hej nedelas ty nahodou na dubine ? v prizemi jednoho baraku hnedka kousek od stadionu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Prosinec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2009 romiik: hej nedelas ty nahodou na dubine ? v prizemi jednoho baraku hnedka kousek od stadionu ? na Dubině jsem vyrůstal, ale v žádném baráku nic nedělám, ani můj mladší brácha. Já provozuji internetové shopíky (www.nakupovani.cz) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Prosinec 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2009 prosim o LOCK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.