mckay Odesláno Září 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2010 hale a funguje to i na PSP 1000 nevite? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Září 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2010 Funguje a můžeš pomocí toho nahodit i plnohodnotnej flash bez potřeby Pandory. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mckay Odesláno Září 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2010 hale, vzdycky mi vrtalo hlavou, co se stane kdyz v recovery menu dam MHUspeed dam convert pandora battery... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2010 Nestane se nic, pokud nedelas takovou debilitu, ze by jsi mel MHUSpeed na flashnutelnem PSP (chapej, na PSP, na ktere jde 5.50 GEN) - to by pak ta volba mohla fungovat - ale treba na FAT mi ta recovery moznost nikdy nefungovala, takze jedine mit flashnutelne slimko a MHUSpeed a mohlo by to fungovat. Jinak se nestane nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mckay Odesláno Září 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2010 hale tak jsem to dostal do PSP fat, ale nemuzu tam ted dostat 5.03 GEN-c, nevite jakej tam mam dat... jinak ted tam mam jen 5.03 speed.. poradte pls :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Září 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2010 omg, s PSP FAT si udelej plnej flash pres Hellcat Recovery flasher.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mckay Odesláno Září 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2010 no to jsem nevedl, uz jsem to updatnul na 5.03speed, tak ted nwm co stim... proad prosim :)) jsem lamka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mckay Odesláno Září 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2010 tak to delam teda pres ten hellcat, ale me se tam nezobrazi "Install M33 FW, ale jenom INSTAL CFW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mckay Odesláno Září 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2010 hale a pujde mi potom vetsina her ze jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Září 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2010 omg, pouzivej edit ! ne, musis jeste po tam flashi udelat update na 5.50 GEN-D3 a stahnout si KHBBS plugin, pak ti pujdou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Únor 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2011 jen dotaz, v PSP scéně se již chvilku nepohybuju, ale po vypnutí PSP se to musí zase znovu nahazovat že ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Únor 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2011 pokud je to pres HEN/ChickHEN tak jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.