ice22222 Odesláno Prosinec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2009 kdyz sem tam das restore to default settings tak ti to musi nabehnout castej nez pises... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kačisko Odesláno Prosinec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2009 jak jako zradil? no když jsem tam dal MHUSPEED tak mi to ani na podesátý nenajelo, a to jsem formátoval kartu a dal restore sett . až pak chickhen, ale pak mi to nedalo a zkoušel jsem to doma na svym a naskočilo to skoro pokaždý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepé1468624314 Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 :wohow::bash::cheesygrin::)8):D:psp:VYNIKAJUCO!!!!!!!!! klobuk dole pre tym co to urobil oproti chickenu je to zázrak a jede na poprvé takze velké diki bravo !!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepé1468624314 Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 no tak neviem harl jsem hru avypal psp a zase zapale a ano se resetlo a celý mushpeed pric aj gen-c... a ted kdyz ho na kopiruju normal na koren karty a tak dale skusal jsem na vsechny mista tak mi do v PSP ukaze len images a 3-obrazky ze su tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepé1468624314 Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 hore.. pomozete mi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
compvole Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 kdyby typhoon zapracoval tak udělá taky něco novýho,ale ten chickHEN vyšel snad před 3/4 rokem,tak se nediv,že tohle je dokonalejší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 kdybys aspon vedel o cem mluvis... je to chcickhen bez jakekoliv upravy, jen ma jine obrazky takze lip zahlt boofer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 kdybys aspon vedel o cem mluvis... je to chcickhen bez jakekoliv upravy, jen ma jine obrazky takze lip zahlt boofer Samozrejme, ze to vychazi z chickhenu, takze se v zadnem pripade neda rici, ze je to uzitecnejsi a lepsi vec, nez chickhen, protoze to vyuziva objevu z chickhenu a chickhen byl prvni exploit... Dalsi uz jen kopiruji a vylepsuji. Chci Te jen upozornit, ze ano. Chickhen to je, ale je modifikovan (ano, i ten tiff obrazek je trochu modifikovan :) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sestis Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 Jede mi to na poprvý z 8gb karty takže spokojenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 Samozrejme, ze to vychazi z chickhenu, takze se v zadnem pripade neda rici, ze je to uzitecnejsi a lepsi vec, nez chickhen, protoze to vyuziva objevu z chickhenu a chickhen byl prvni exploit... Dalsi uz jen kopiruji a vylepsuji. Chci Te jen upozornit, ze ano. Chickhen to je, ale je modifikovan (ano, i ten tiff obrazek je trochu modifikovan :) ) modifikovan je... videl sem na pspgenu co presne bylo zmenene... takze tady sou ty zmeny;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 Jiste, ale to se bavime o h.bin, ten modifikovan prakticky nebyl (jen tak, jak tu dokazujes ty), ale ja jsem psal o TIFF obrazku, o hlavni casti exploitu, ktera zpusobuje, ze psp crashne a zacne nacitat h.bin. V h.binu jsou pak uz veci pro nacteni prx souboru z flashe a restart atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rejza3 Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 Co mam delat kdyz jsem najel na druhy obrazek - seklo se to to je asi vporadku potom vyplo a uz se to samo nezaplo jako na tom videu ? Díky moc za radu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 Co mam delat kdyz jsem najel na druhy obrazek - seklo se to to je asi vporadku potom vyplo a uz se to samo nezaplo jako na tom videu ? Díky moc za radu . Zkoušej to pořád dál ... je to nestabilní :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rejza3 Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 parada uz me to jide i hry , diky moc ja uz jsem myslel ze to rozbiju jak jsem byl nasrany . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 Osobně doporučuju, momentálně používám 2 GB SanDisk (NoFake) a chytí se hned na poprv, max po druhý narozdíl od HENu kterej můžu nahazovat i celej den a nic. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CyberLOL Odesláno Prosinec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 Udělám vše podle návodu a když najedu do photo tak ta složka je prázdná :cry: Edit: já sem kokot já kopíroval do rootu sožku MS3 a né její obsah Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solvich Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 Mno .... Mně to nechtělo fungovat ani na miliontej pokus ale když jsem vyndal UMD disk, sformátoval kartu a udělal restore settings, tak mi to jede pokaždé... Mám SanDisk Memory stick pro Duo 2GB PSP 3004... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkramaSax Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 Udělám vše podle návodu a když najedu do photo tak ta složka je prázdná :cry:Edit: já sem ***** já kopíroval do rootu sožku MS3 a né její obsah jj ono neni divu. kdyz navod v uvodu je dosti zavadejici. nechci kritizovat neci praci, sem rad za kazde info. ja ale drzim psp prvne v ruce a tudiz veta z uvodniho prispevku:"Zapněte psp a najeďte do Picture" a ouha - zadna slozka Picture v PSP neni. napsat:"najedte na Photo / Memory Stick / mhuspeed3 jeste krizek a hned sipku dolu (nez se sekne a nejde pohybovat) na druhy obrazek, tak je to hotovo na poprvi. dal je zavadejici :"Obsah archívu zklopírujte na root karty" napsal bych obsah slozky Ms3, protoze "obsah archivu" je slozka mhuspeed3 kde je zanorena slozka Ms3 a teprve obsah teto slozky se ma zkopirovat. navic pouzite video jako ukazka je dost nekvalitni - necitelne a video rekne urcite vic - alespon me ano - alespon sem vedel co a kam mam zkopirovat (a to s PC pracuji dost casto a dlouho). pokud se k tomu dostane nekdo komu i kopirovani dela problemy, tak ...kdyby byl nekdo tak hodny a editnul puvodni prispevek - pocitam ze to ostatnim pomuze .. dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Prosinec 30, 2009 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 Jelikož autor topicu nijak neaktualizoval tutorial a byl dosti zavádějící, tak jsem ho editnul Díky SkramaSax za popis - vše jsem upravil ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marco1468624339 Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 a rozjedu na tom GEN-C? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 samozrejme... dokonce to tam mas napsane;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marco1468624339 Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 Takže asi takhle, to co se na HENu nepovedlo na sto pokusů, jsem se speedem udělal na druhej pokus, díky za radu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rejza3 Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 porad me to nejde delam to uz po nekolikate a nic a vse udelal podle navodu . Nevite jak muzu docilit aby se to psp samo resetlo po najeti na obrazek ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 Vime - je to napsane v navodu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxis Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 Čau když není v PSP ta složka update a myslím , že ta mnení ani game mám je vytvořit? Jde o tu část s FW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.