ice22222 Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 ano musis to vytvorit abys to umistil presne do toho mista ktere je napsane v navodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxis Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 Ok uz tam mám i mushpeed aco ted s tím genem c nakopírovat kam spustit v pc nebo psp? A když už mám mushpeeed tak můžu ty obr. smazat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 Ok uz tam mám i mushpeed aco ted s tím genem c nakopírovat kam spustit v pc nebo psp?A když už mám mushpeeed tak můžu ty obr. smazat? gen nakopirovat do slozky game, pustit v psp. obrazky nemaz, kdyt se ti nahodou vypne psp na tvrdo, tak to budes muset poustet pres ty obrazky znova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxis Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 Jak se vypína na tvrdo? Já o moc neznám Ok proběhlo teď to du vyzkoušet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 Jak se vypína na tvrdo?Já o moc neznám Ok a obsah složky Genc nebo celou? Vypina se to ze drzis tlacitko nahore dokad se psp nevypne slozku gen do game CELOU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
6strage Odesláno Leden 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 Cau lidi, ptorebuju radu. Ted jsem si dovezl novy PSP, updatnul na 5.03, fsechno udelal podle navodu, kdyz jsem tam dal MHU, PSP se nerestartovalo, ale vyplo, kdyz jsem ho ted zaplnul, verze FirmWaru je porad 5.03 bez speedu, je tam i presto speed nebo je neco spatne? Plz odpovezte co nejrychlejc, xci smazit xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Leden 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 Cau lidi, ptorebuju radu. Ted jsem si dovezl novy PSP, updatnul na 5.03, fsechno udelal podle navodu, kdyz jsem tam dal MHU, PSP se nerestartovalo, ale vyplo, kdyz jsem ho ted zaplnul, verze FirmWaru je porad 5.03 bez speedu, je tam i presto speed nebo je neco spatne? Plz odpovezte co nejrychlejc, xci smazit xD To je normální ... HEN je prostě nestabilní, zkus restore default settings a naformátovat kartu. Když to nepomůže, tak zkus nahodit klasickej ChickHEN. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Leden 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 musis to furt zkouset, dokud se to neresetuje a budes to mit napsany i v system information, az potom si tam muzes dat gen a parit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
6strage Odesláno Leden 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 Fsechno ok :) sice asi na po 10 ale jede :) thx vam obema :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DanielsQ Odesláno Leden 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 čus mužu se. 5.03tak jestli tam muzu hodit rovnou 5.03 nebo postupne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubi.90 Odesláno Leden 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 Mám dotaz mám dát na psp 3000 5.03 to mhuspeed a pak tam chcu dát 5.03 gen-C když tam mám teď 5.03 m33-6 ???? mám tam dát MHUspeed???? co tam mám dát?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Leden 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 ne, jen misto 5.03 M33 si dej GEN-c Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubi.90 Odesláno Leden 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 jj už to jde až půjdou pluginy dám thx a ještě dotaz šlo by dát místo ChickHEN R2 mod2 dát MHUspeed protože mě už štve jak se mi to psp vypíná a není danej ChickenHEn. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DanielsQ Odesláno Leden 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 čus mužu se zeptat jestli kdyz mam 4.21 a chci 5.03 tak mužu tam rovnou dát 5.03 nebo postupně ? pls odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Leden 22, 2010 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 Rovnou update na 5.03 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DanielsQ Odesláno Leden 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 ok dík :psp::psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubi.90 Odesláno Leden 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 A jde dát z ChickHEN R2 mod2 na MHUspeed ??? prosím za odpověď děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Leden 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 A jde dát z ChickHEN R2 mod2 na MHUspeed ??? prosím za odpověď děkuji Smažeš soubory ChickHENu z karty, nahraješ tam MHUSpeed, potom podržíš POWER dokud se PSP nevypne a pak nahodíš MHUspeed ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DanielsQ Odesláno Leden 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 hale mužete mi někdo poradit vždycky když to dam tak v tom PSP jakoby lupne nebo nejaky takovy zvuk pls poradte co stim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Leden 22, 2010 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 Restartuje se .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
charlestone Odesláno Leden 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 Funguje to i na Fatku? celej den jsem to zkoušel, ale pak jsem to nakonec musel flashnout přes pandorku... Vim že je v návodu napsaný že to je pro 2000/3000, ale řekl jsem si že třeba autora nenapadlo, že by to někdo zkoušel i na Fatku :D. Není tam výslovně napsaný, že to na Fatku nejde... Tak jestli sem jenom lama, že to nemůžu nahodit nebo je to tim Fatkem... P.S na slimku sem to nahodil několikrát po sobě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Leden 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 Funguje to i na Fatku? celej den jsem to zkoušel, ale pak jsem to nakonec musel flashnout přes pandorku...Vim že je v návodu napsaný že to je pro 2000/3000, ale řekl jsem si že třeba autora nenapadlo, že by to někdo zkoušel i na Fatku :D. Není tam výslovně napsaný, že to na Fatku nejde... Tak jestli sem jenom lama, že to nemůžu nahodit nebo je to tim Fatkem... P.S na slimku sem to nahodil několikrát po sobě... jj me to jelo na fatku na chickhenu r2, a to tak, ze sem si pustil aplikaci, odkliknul u chybu a pak mi to nabehlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
charlestone Odesláno Leden 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 jj me to jelo na fatku na chickhenu r2, a to tak, ze sem si pustil aplikaci, odkliknul u chybu a pak mi to nabehlo Jakou aplikaci? EDIT: co ti jelo na chickenu? a co ti naběhlo? vůbec ti nerozumim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DanielsQ Odesláno Leden 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 Restartuje se .. no a jak to mam spustit mam PSP 3004 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Leden 22, 2010 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 Jak to máš spustit ? Od toho tu máš tutorial .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.