Kubi.90 Odesláno Leden 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 A ten MHUspeed je to pravda že se míň vypíná než ChickenHen R2 jako tím myslím seká ¨??? jestli to má cenu si tam to MhuSpeed dávat místo toho ChickenHena R2 ??? má to cenu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukhi Odesláno Leden 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 Jj .. mhuspeed má mnohem lepší spouštěný za 2 měsíce na 4gb kartě se mě to seklo 6 asi +,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubi.90 Odesláno Leden 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 Takže to stačí ten Chickenhen R2 vymazat dát tam MHUspeed a dát restart PSP a to stačí? a když mám v psp/game/a mám tam něco jako CFW enabler 3 nebo co takže to tam mám nechat?? a všechno půjde OK? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukhi Odesláno Leden 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 jj.. takhle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubi.90 Odesláno Leden 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 A když tam budu mít Mhuspeed potřebuju ještě CFW Enabler 3.60???? a je funkční na PSP 3000??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Leden 22, 2010 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 omg, umíš si přečíst první stránku ? Až nahodíš MHUSpeed tak musíš ještě 5.03GEN-C, viz. tutorial .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukhi Odesláno Leden 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 http://www.psp-hacks.com/file/1645 Správný update? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Leden 22, 2010 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 Co tam je napsané ? 5.03 ? Jo je! takže co ? Ano, je to on :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubi.90 Odesláno Leden 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 však ten už tam mám 5.03 Gen-C a mám tam chikenHen R2 a chcu tam dát MHu speed aby mi to tolik nepadalo. a právě se ptám jestli pak budu potřebovat CFW Enabler 3.60 ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Leden 22, 2010 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 Jestli už máš nahozenej Chickhen, tak nemusíš nahazova MHUSpeed, až ti zpadne chickhne tak teprve můžeš MHUSpeed Žádnej cfw enabler ale Gen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubi.90 Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 Takže až mi to spadne ten chickenHen tak si tam hodím místo chickenHen Rě tak MHUspeed a jak to tam budu mít tak nebubu to potřebovat ten CFW Enabler ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Leden 24, 2010 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 Kolikrát ti mám řikat, že CFW enabler se už nepoužívá ? Až ti spadne chickhen, tak můžeš nahodit MHUSPeed + 5.03GEN-C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubi.90 Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 jo díky to jsem chtěl akorát slišet:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BreC Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 caw chtel sem se zeptat kdyz mam ofw 6.20 jestli to na nem funguje zkousel sem to a vse probehne vporadku az na to nacitani obrazku nechce se mi to restartovat neni to tim FW ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BreC Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 a kdyz to chci zkouset porad dokola tak porad pres restore defaults nebo stači vypnout PSP ? thx za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BreC Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 Omlouvam se za spam ale mohl by mi nekdo pls poradit jak to mam udelat podle stejneho navodu akorat u 6.20 fw? ten mhuspeed je jen na 5.03 nebo na vse ? a poprpipade kde by sem stahnul gen 6.20 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 MHUSpeed a ChickHEN jsou jen na firmware 5.03, na 6.20 nic neni, takže si ISO hry nezahraješ. Přečti si topic pro začátečníky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BreC Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 ok sry a do budoucna se nic nechysta ? nebo nejaky downgrade ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 Nikdo neví jak to v budoucnu bude ... http://console-forum.net/showthread.php?t=81982 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BreC Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 Njn ja sem si to posral sam, kolem druheho ledna sem si koupil vove psp 3004[Olimpia Brono] s ofw 5.03 z ktereho by se dal udelat lehce cfw pro hrani iso her jenza ja sem pi*a a updatoval sem si to pres PSP na verzi 6.20 anichz bych vedel ze sem vsechno skurvil. Chodim si to jak naprcany kacer ze mam new verzi a hovno z teho. Proste by to chtelo aby udelali jak je ofw 5.50 a 5.50 Gen tak stejne u verze 6.20! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubi.90 Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 a poslední otázka u toho MHUspeed tak tam je psáno že to mám nahodit MHUspeed a pak dát Gen-C a když už mám Gen-c a Chcu tam dát MHUspeed jde to??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Leden 24, 2010 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 Nejde, stejně musíš naformátovat kartu, takže MHUSpeed a potom GEN-C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
6y4ever Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 Jo vyndej baterku a Gen-c se vymaže a můsíš znova... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubi.90 Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 Tak na to prdím to si tam nechám ChickenHen R2 díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nick1468624594 Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 kdyz mam verzi 6.20 jak si to mam hodit z5 na 5.03? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.