Moderators Zinglbee Odesláno Únor 16, 2010 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 Nechat ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
6strage Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 ja jsem to smazal a nijak se to neprojevilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
charlestone Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 LOL OMD To nemáš smazat kvůli tomu, že až se ti natvrdo vypne PSP budeš to muset zrovna použít :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mckay Odesláno Únor 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 mam potom smazat ty soubory co jsem tam daval? myslim do PICTURES a ten speed.bin... Mam psp nove tak mi poradte..:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Únor 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 nech je tam, budeš je potřebovat pro nahození kdyby se ti vyplo PSP na tvrdo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mckay Odesláno Únor 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 a pujdou mi potom schemata, a vsechny hry vidte? nezlobte se ze se takhle ptam jen bych nechtel neco pos*at Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Únor 17, 2010 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 Vše ti pujde, jen pokud vypneš PSP tak to budeš muset nahodit znova .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mckay Odesláno Únor 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 hale a kde vezmu ten 5.03GEN, v to .rar je jen PICTURES a speed bin... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DanielsQ Odesláno Únor 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 musis si ho nahrat do Game a tam to spustis :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Únor 17, 2010 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 mg, přečti si ten návod. Nic nemaž, nahoď jak máš. Pokud se ti PSP vypne úplně, tak to musíš nahodit ... kde vezmeš 5.03GEN ? :dozey: tim, že nahodíš ten exploit a poté pojede podle dalšího tutorialu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DanielsQ Odesláno Únor 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 tady to máš http://console-forum.net/showthread.php?t=57866 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
faifi Odesláno Únor 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 Jde to na 8 Gb kartu ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Únor 17, 2010 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 Nejlepší by byla 1GB, ale na 8GB to taky rozjedeš ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mckay Odesláno Únor 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 DIKES HOSI, jste mily xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DanielsQ Odesláno Únor 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 takhle se zacinal taky nevedel sem ktera byje xD :cheesygrin::cheesygrin: na 8Gigovce to rozjedes taky mam ji taky a vzdycky na 1. nebo na 2. pokus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mckay Odesláno Únor 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 cus, jeste posledni dotaz... na foru jsem hledal hry na czshare, ale vsude je napsane odskouseno na 5.50. To nejde na tuten 5.03GEN-C??? Jak mam potom vedet jaky hry jsou na 5.03GEN-C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Únor 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 hry, ktery jedou na 5.50 GEN (je jedno jakym) pojedou i na 5.03 GEN-C (s výjimkou Syphon filtra combat ops a par dalsich) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mckay Odesláno Únor 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 moc diky, takze muzu stahnout co chci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Únor 17, 2010 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 Jop ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mckay Odesláno Únor 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 kluci jste super... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J.J.Ghost Odesláno Únor 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2010 Mám problém, nejde mi na FAT 5.03 udělat ani jeden. Ani Chickhen ani MHUSpeedv3. Vždy na obrázkách místo resetu, se PSP prostě vypne a konec, pak už nic, po zapnutí PSP se GEN-C hlásí jako poškozenej soubor. Prostě snad 50 pokusů u obou verzí ale ani jedna nejde. Uměl by někdo poradit ? Díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Únor 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2010 Mám problém, nejde mi na FAT 5.03 udělat ani jeden. Ani Chickhen ani MHUSpeedv3. Vždy na obrázkách místo resetu, se PSP prostě vypne a konec, pak už nic, po zapnutí PSP se GEN-C hlásí jako poškozenej soubor. Prostě snad 50 pokusů u obou verzí ale ani jedna nejde. Uměl by někdo poradit ? Díky za info. to je pro fat typický, protože na něm je Chickhen nebo mhuspeed ještě víc nestabilní, ale mě pomohlo najet dycky na nějakou aplikaci, odkliknout to a pak jít na ChickHEN (btw u FAT jde plnohodnotnej Flash, v návodech to je jako flash přes chickhen) EDIT : tady je link : http://console-forum.net/showthread.php?t=55429 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J.J.Ghost Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 to je pro fat typický, protože na něm je Chickhen nebo mhuspeed ještě víc nestabilní, ale mě pomohlo najet dycky na nějakou aplikaci, odkliknout to a pak jít na ChickHEN (btw u FAT jde plnohodnotnej Flash, v návodech to je jako flash přes chickhen)EDIT : tady je link : http://console-forum.net/showthread.php?t=55429 Díky za pomoc, nicméně stejně nefunguje, nenarvu tam ani ChicGEN ani nic jinýho, btw u ChicGENu se mi stále objevuje pouze jeden obrázek a pak stejný problém, prostě OFF a je konec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 Díky za pomoc, nicméně stejně nefunguje, nenarvu tam ani ChicGEN ani nic jinýho, btw u ChicGENu se mi stále objevuje pouze jeden obrázek a pak stejný problém, prostě OFF a je konec. je to chickhen a musis to proste zkouset dal. jeste zkus dat default settings Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mock Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 Hele .. kdyz jsi dam chicken vse udelam vpoho..Po chvily uz me to zase nende udelat..tak si musim znova preformatovat ..restorovat atd. cim to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.