Primátor3 Odesláno Březen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2010 Jasny, ja te du zazalovat za to zes mi udelil upominku tady na foru a zpusobils mi ujmu na cti :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Březen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2010 Jasny, ja te du zazalovat za to zes mi udelil upominku tady na foru a zpusobils mi ujmu na cti :lol: Jsi opravdu tak prostoduchý nebo to jenom děláš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WITA222 Odesláno Březen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2010 ja jen nechapu ze nekdo prodava sloty z psn.Ja mam hry a mapy cca za 4500kč sloty ma jen soused a bracha lidi které znám a 1slot pro sebe, co kdyby psko zhaslo.No a dát učet někomu cizímu za 150,- s tím že na učtě muže dělat co chce viz změna hesla. tak to je pro mně fakt nepochopitelné njn prachy prachy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Březen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2010 Tak kdyz to chces prodat, tak udelas novej ucet jen s tou jednou hrou / pripadne balickem, ne? Asi jen blazen by dal plnej ucet.. ale i takove tady mame ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
urbyxxx Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 Ahoj, administratory jsem s kradezema nespojoval! Jestli to tak vyznelo, tak se omlouvam..:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dimakankava Odesláno Srpen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2011 Priznavam se, ze jsem lhar a podvodnik. Ted je mi zatim 15 a vsemu rozumim. Velice se omlouvam lidem, kterym jsem zpusobil problemy. Byl jsem mladsi a nechapal jsem, co jsem delal. Nejvic se omlouvam dantemu a midensdorfovi... Nikdy se uz nic takoveho nestane. Dekuji za pochopeni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eagle88 Odesláno Září 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2011 zatim beru prispevek zpet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.