dorianCZtc Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 Zdravim uz jsem se tu ptal ale prispevek asi uz smaznutej.....pri zapnuti pc mam na vyber z ruznych systemu,potr bych odstranit vybery a nechat tam jen stavajici XP,diky za radu a kdyztal lajdsky nejsem zadnej profik :) diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FreeMan Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 Takhle ti asi nikdo nic moc neporadí. Napiš aspoň jaký systémy tam máš nebo zavaděč. Jestli jsi to udělal ty tak bys to měl vědět, ale pokud ne, tak to bude složitější. Nevim jestli ti dokážu poradit něco aby si to pochopil, když se v tom moc nevyznáš. Zatim zkus napsat víc info o tom a potom uvidíme co dál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DarkTemplar Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 Stalo sa to aj mne .. mal som tam 2x Vistu ( mal som ju nainštalovanú aj na D aj na C .. ) Skús preinštalovať Windows .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 prvne napis co je to za zavadeč (LILO, GRUB, Windowsackej, atp :). Jestli že nevíš tak ho vyfot. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dorianCZtc Odesláno Prosinec 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 Takhle ti asi nikdo nic moc neporadí. Napiš aspoň jaký systémy tam máš nebo zavaděč. Jestli jsi to udělal ty tak bys to měl vědět, ale pokud ne, tak to bude složitější. Nevim jestli ti dokážu poradit něco aby si to pochopil, když se v tom moc nevyznáš. Zatim zkus napsat víc info o tom a potom uvidíme co dál. Mno mel jsem tam na zkousku Xubuntu a Win7,a moje XP,vse jsem pak naformatoval a zbyli mi tam jen ty XP,ale porad mi to po zapnuti PC dava na vyber i z tech systemu ktere tam uz nejsou...dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 w0lf Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 tak to jsi nejpsi nic nesformatoval... jinak si to nedokazu vysvetlit... kompletne reinstaluj cely PC a je klid... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dorianCZtc Odesláno Prosinec 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 tak to jsi nejpsi nic nesformatoval... jinak si to nedokazu vysvetlit... kompletne reinstaluj cely PC a je klid... jsem dal jen pravym na disk a formatovat takze musim klasicky do biosu a boot z cd a pak oddol naformatovat?preinstal se mi moc nechce :( plno veci tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DarkTemplar Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 Veď daj inštalačný disk ( keď máš origo .. ) , a tam to naformátuj .. A keď reinštaluješ a zvolíš reinstall bez format hdd , tak ti tam ostanú veci .. viz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kinder Master King Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 Nebo můžeš přes live cd xubuntu upravit ten grub (to je ta nabídka) tak aby to ty volby neukazovalo a spouštělo rovnou xp. Otevřeš /boot/grub/menu.lst a tam můžeš umazat to ubuntu a změnit volbu timeout což je doba za kterou se vybere ten tvůj systém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
dorianCZtc
Zdravim uz jsem se tu ptal ale prispevek asi uz smaznutej.....pri zapnuti pc mam na vyber z ruznych systemu,potr bych odstranit vybery a nechat tam jen stavajici XP,diky za radu a kdyztal lajdsky nejsem zadnej profik :) diky moc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.