Sada23 Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 Tak co, hrajete to už někdo?? Já to stahuju tak pak dám vědět.8)8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elmateo Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 nestahujes to z czsharu?jo a v cem je to lepsi nez predchozi dil?dej pak vedet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Prosinec 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 Ne z rapidu přes FREE, to jede pomalu:):)Dám vědět pak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 ja sem cetl ze je to na 6.10 takze to asi jeste nehraje nikdo... ale mozna kecam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ulba Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 je to tak bohužel dokonce mi to vyplo psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 Ještě se to nedá hrat prej se musi čekat na GEN-D3 a GEN-C....:cross: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Prosinec 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 Potvrzuji, nefunguje ani na 5.03 Gen-B Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
teamferrari Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 nafunguje na 5.50 Gen-d 2 škoda sem se těšil a zase nic už aby byl GEN-D3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G3n3s!s Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 tak jsem to zkusil na 5.03 GEN-B a šlo to, ale štve mě to pořád přefleshovávat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snape Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 a kdy vyde 5.50 GEN-D3 ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Huks-oN3 Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 nemate niekdo link na czshare:)) ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G3n3s!s Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 a kdy vyde 5.50 GEN-D3 ??? to nikdo neví nemate niekdo link na czshare:)) ? ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ulba Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 gen-d3 má vyjít 15.prosince ne že se to neví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 tak jsem to zkusil na 5.03 GEN-B a šlo to, ale štve mě to pořád přefleshovávat cože...to se ti povedlo rozjet joo...:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.