Robot2037 Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 Zajimava hra, ktera vysla. Ale zatim se neda hrat na flash kartach. To se pry ale brzy zmeni. O hre toho moc nevim, ale kazdy si asi udela obrazek sam podle videa :) vypada to rozhodne zajimave. http://www.youtube.com/watch?v=K6NggJUPQfY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 Jsem rad, ze ses pridal k ozivovani fora, uz me to tu samotneho nebavilo. :wohow: Ke hre zatim reknu jen to, ze na AK2.1 ani s AKAIO 1.5 nefunguje (pouze pocatecni predstaveni vyvojaru, a pak jen hudba a cerno) a pry ma vice jak 400 ochran, ktere jsou jiz prolomeny a hra se momentalne testuje, zda se to povedlo. Uz se na ni tesim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robot2037 Odesláno Prosinec 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 vice jak 400 ochran ne ochran, ale kontrol. ochranu ma jen jednu - tu se 400 kontrolami. ;) to ze je to nejede na AK2 sem se taky samozrejme docetl, ale nechtel sem te predcasne zklamat hned pri cteni prispevku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikpatrik Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 Might and magic byla má oblíbená hra na mobilu :-) na dsku by to mohlo být zajímavý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 Na mobilu to bylo o necem jinem :D Nechapu, jak muzes srovnavat dve uplne odlisne hry... Ja osobne taky miloval Might and Magic (IX) na pocitaci a kdyz jsem shledl video k teto hre, tak jsem nebyl ani zklaman, a ani potesen - je to jen NAZEV, ktery je spolecny... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosmiklove Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 rozhodne to vyzera dobre...som zvedavy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 vypada to fajn ale chtelo by to spise neco jako HOMAM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robot2037 Odesláno Prosinec 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2009 ten druhy odkaz od penthalera staci, patch je uz v tom. myslim ze spustit batak neni tak tezke, ne? :) jinak super hra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Prosinec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2009 Pojede to i na TTDS? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robot2037 Odesláno Prosinec 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2009 ano, ja mam DSTT (mam ten nazev radeji v tomto formatu). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salazar Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 Tak stáhul jsem to a zatim jsem ti jenom zkusil jestli to jede ... a jde to :) takže se za chvilku do toho pustim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robot2037 Odesláno Prosinec 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 je to takova kombinace RPG, strategie a puzzle. je tam sice par drobnosti, ktere bych ja osobne udelal lepe (kdybych mohl), ale jinak se mi hra vazne libi a nic jineho ted nehraju :) Doufam aspon ze bude dlouha, zatim mam asi 7 hodin herniho casu, nebo tak nejak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salazar Odesláno Prosinec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2009 Ahoj , nějak se mi povedlo bugnout postavičku za mapou xD takže nemůžu nic dělat :( chtěl ybch poprosit jestli by sem nemohl někdo dát Save přibližně 4 hodiny hraní ( měl jsem rytíře na 2 LVL . ) Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salazar Odesláno Prosinec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2009 refresh ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Prosinec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2009 SALAZAR... REFRESH V POKECU SI ODPUST... POKUD NEKDO MA, NEKDO DA, kdyz tu nikdo neni a nema, tak holt cekej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosmiklove Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 4 hodiny hrania? miesto toco cakania ci sa ti tu niekto ozve si si to mohol rozohrat odznova... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robot2037 Odesláno Prosinec 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 to jo, muzes zacit znova. jak se ti to vubec povedlo? at vime ceho se vyvarovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salazar Odesláno Prosinec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 to jo, muzes zacit znova. jak se ti to vubec povedlo? at vime ceho se vyvarovat. Byl to náhodný souboj a ja jsem se " vzdal " tekže mi to vzalo prachy a nějakym bugem mě to hodilo za mapu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 je nejaky zpusob jak to rozjet na EDGE? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marc Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 Dneska pařím celej den, ani do učení se mi nechce XD vážně mě to vzalo, nejdřív jsem si říkal (když jsem viděl video), že ty souboje jsou divný (pche nějaký puzzle), ale oni jsou naopak geniální! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marc Odesláno Leden 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 Tak a už nastal první zásek. Při hře (za druhou postavu) Gedrica téměř na začátku mám otevřít bránu tak že se bude strefovat do barevných "štítu". Modrý štít "odemknu" ale ty další se mi nedaří... Jak na to?díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekS Odesláno Leden 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 zeleny a hnedy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Leden 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2010 marcu naformuj si jednotky na modry zeleny a cerveny postupne jak to pisu a brana se ti otevre ten sedy stit te nemusi zajimat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marc Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 Díky LOPO_X. Sednul jsem na to hned to bylo. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.