Steven25 Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 a jk ziskas z5 tech 10k bodu??... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vychos Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 a jk ziskas z5 tech 10k bodu??... To se samo pres noc tusim doplnuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spajdy Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 Já dneska vsadil 40K na Tottenham vedli 2:0 a nakonec to skončilo 2:2 :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kakao Odesláno Prosinec 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2009 ooou. A zbyly ti nějaký BZ? Já měl celkem štěstí a na účtě se mi válí něco přes 200k:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Prosinec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2009 našel sem parádní stranku s online televizemi samí sportovní kanaly a prý je Free :D http://www.atdhe.net/watchtv.html... aktualní sportovní dění at vím ne čem sme a jak se to vyvijí :D livesport.cz esport.sk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nesquick Odesláno Prosinec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2009 kakao jak dlouho uz tam si kdyz mas 200k ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kakao Odesláno Prosinec 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2009 jsem tam sedmým dnem...ale nutno podotknout,že jsem měl dost refů atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Prosinec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2009 Já sazím druhej den a když mi to dneska všechno vyjde budu mít nějejch 4OK bz bez žadnejch referenc (nikoho sem nenaverboval )...uvidime jak se dneska poperou švedi v ledním hokeji ... mam vsazeno na tři utkání , jak se podaří Bundesliga a jak dopadne portugalska liga ... dneska mam vsazeno na 5 zápasů ... uvidime švedi začínaj hrát od 19:00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kakao Odesláno Prosinec 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2009 Tak co?úpstoupili jste nějak?Já jsem ted prodělal a mám zase 200k do zítřka chci aspon 250k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vychos Odesláno Prosinec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2009 Me uz ten ucet zase jede, smazal sem cookies a uz se muzu zase prihlasit pohoda :D.Mam ted vsazenych 20k na zapasy LM doufam ze vyhraje Juve a Marsseil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fashion02 Odesláno Prosinec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2009 Jestli vyhraje Juventus tak mám 80K:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fashion02 Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 Dopr*ele:D prohrál jsem 20K:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 Už sem asi třetí den na nule teda na zakladních 10k ... vsadil sem si 50K na remizu kurz 3.98 ve fodbale (bundes liga) celej zapas hraly 0:0 ... vypadalo to že sem vsadil na správný tip ale ty kur_y dali gola v 85min ... ja když sem koukal na stranky kde jsou aktualní výsledky myslel sem že mě klepne :D ... no nic dneska sem vsadil na OMSK v KHL a vedou 2:0 takže něco dneska vyhraju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kakao Odesláno Prosinec 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 Tak už se mi zase daří :))) mám 260k volných bodů+80k vsazených...když vyhraju všechny zápasy na který jsem vsadil tak budu celkem mít 395k :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartoon Odesláno Prosinec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 je to drsny doufám že v tom není nějaká finta hraju asi 5 dni, 3 dny jsem dával co mě napadlo a vždycky jsem provařil, teď už se snažím zamyslet než něco dám a pokud mi teďka vyjde zápas měl bych mít něco málo přes 1 mega (za 2 dny!!) ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kakao Odesláno Prosinec 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2009 tak mám něco přes 400k,ale je tady někdo kdo je pode mnou registrovanej a už má přes 1 mil. BZs...akorát nevim jeho nick :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartoon Odesláno Prosinec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2009 no to jsem právě já viz post před tebou :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 hraje to ještě někdo , zajímá mě jestli už někdo něco vyhrál :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.