kdyr Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 cau mam dotaz nevíte někdo jaký to potřebuje minimální SSE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 Doporučená sestava (pro plný DX11 zážitek): OS: Microsoft Windows Vista nebo Windows 7 Procesor: Intel Core i7 nebo AMD Phenom II Paměť: 3GB Místo na disku: 10GB Grafika: ATi Radeon HD 5700 série Minimální sestava: OS:Microsoft Windows XP, Vista or Windows 7 Procesor: Intel Pentium 4 3.0Ghz, AMD Athlon 64 3400+ Paměť: 1GB (2Gb pro Windows Vista) Místo na disku: 10GB Grafika: ATI Radeon X1500, NVIDIA GeForce 6800 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Prosinec 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 ale já potřebuju vědět jaký to potřebuje sse požadavky vim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 ale já potřebuju vědět jaký to potřebuje sse požadavky vim ???jako myslis SSE na CPU??k cemu tohle resis?chces snad stavet CPU nebo vymyslet neco jinyho nez 3Dnow(AMD) a SSE(intel)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Prosinec 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2009 ne já mam starej počítač a mam tam procesor AMD athlon 3000+ a už sem se kolikrát setkal s hrama co vyžadovaly SSE 2 a to ten můj neumí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Prosinec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2009 SSE jsou instrukce a tusim ze je pouziva jen intel je divne ze ti to hlasi... nejnovejsi inteli pouzivaj SSE 4 ty starsi 3... je divny ze to po tobe chce ... edit > ovsem predpokladam ze neco na podonym principu budou mit i amd :) /mozna ze taky dokonce SSE/ ale vzhledem k tomu ze cpu ktery mas uz je pomerne zastaraly tak ho nejspis nema :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Prosinec 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 moje má jen sse ale já chci vědět jestli si to mam koupit nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 skus demo ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.