Scoty1468623919 Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 Zdarec chlapáci a děvčáci! ___________________________ Hry, které bych chtěl, aby vyšly na Psp, ale nikdy nevyjdou. Tak zní téma.. Pro mě určitě by to byly tyto hry: MAFIA 2 a Mafia obecně Call of Duty Modern Warfare 2 GTA IV JUST CAUSE 2 S.T.A.L.K.E.R ............................. Je to škoda.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 Zdarec chlapáci a děvčáci!___________________________ Hry, které bych chtěl, aby vyšly na Psp, ale nikdy nevyjdou. Tak zní téma.. Pro mě určitě by to byly tyto hry: MAFIA 2 a Mafia obecně Call of Duty Modern Warfare 2 GTA IV JUST CAUSE 2 S.T.A.L.K.E.R ............................. Je to škoda.. Tvůj výběr her je dobrý ale opravdu si řikej jak by to vypadalo kdyby se to mělo zpracovat do PSP nebyla by to žádná sláva ale jinak to vydím nějak takto : InFamous, Zaklínač, Stronghold Crusader, Heavy Rain Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kane1998 Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 Tvůj výběr her je dobrý ale opravdu si řikej jak by to vypadalo kdyby se to mělo zpracovat do PSP nebyla by to žádná sláva ale jinak to vydím nějak takto :InFamous, Zaklínač, Stronghold Crusader, Heavy Rain SOUHLASIM... jinak POSTAL 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzi83 Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 mě chybí jedině tak Lineage II který by na PSP stejnak stálo za hovno...jako TENTO TOPIC :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 mohly by konečně udělat nějaký dobře spracovaný-ho counter strika a jinak mi tu chibí GOTHIC a OBLIVION Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elmateo Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 oblivion a vubec nejaka kvalitní RPG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deyf1468623793 Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 Nhl uz tri roky nic :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fatality Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 jednoznacne gothic nebo neco v tom stylu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 ještě bych přidal třeba prototype Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boos27 Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 prototype,mafia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malarki Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 mě chybí jedině tak Lineage II který by na PSP stejnak stálo za hovno...jako TENTO TOPIC :psp: twl kdyby byla LII na psp :D expit i ve skole :D to by byl narez :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 jo kdyby byly taková hry tak vyhodim kompa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 Taky mohly udělat Call of Duty Modern Warfare 2 na psp...nemuselo by to bejt špatny a hlavně když to vyšlo i na nějaky nintendo DS.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 Mafia, uz je jedno jestli 1 nebo 2, na psp by stejne grafika moc rozdilna nebyla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubo012 Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 Já bych spíš chtěl nějaký ty strategie třeba starcraft...:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubo012 Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 Já bych spíš chtěl nějaký ty strategie třeba starcraft...:psp: Edit:sorry jsem to nechtěně poslal dvakrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mapo1468622753 Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 BF-heroes . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plazer Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 Ok super tema tak ja by som chcel: Assassins Creed 2 Infamous Uncharted 1 Uncharted 2 Crysis GTA 4 Modern Warfare 2 World of Warcraft Killzone 2 God of War 3 Fallout 3 Oblivion Shadow of Rome Devil May Cry 4 Prototype Borderlands Dead Space Farcry Heavy Rain Resistance 2 Golden Axe WET Gears of War 1 Gears of War 2 Fable 1 Fable 2 BURNOUT PARADISE MERCENARIES 2 Battlefield-Bad Company MGS 4 The Darkness Ratchet and Clank: Tools of Destruction Ratchet and Clank:Quest for Booty Mirrors Edge Siren Blood Curse Mafia 2 The Godfather 2 Ninja Gaiden Sigma ..... uz sa mi nechce pisat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SSuk Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 Slibovaný Oblivion. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiraiya_CZ Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 Heroes of might and magic 3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 Tři čtvrtě her by na psp byly totálně hrozné proč? Ovladatelnost si fakt u Crysis nedokážu představit. Graficky psp nemá takoví výkon. Abych nebil off, tak Flatout 2 nebo ultimate carnage. Ten co je teď na psp se mi moc nelíbí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boochwee Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 Kdyby udělali něco jako Mount&Blade tak by to bylo super:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fashion02 Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 Wowkooooo!!!:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 já se vsadim že 90% her co tady píšete by šli nějak udět jenom by si s tim výrobci museli pohrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 lol nechápu že vůbec zakládáte takový téma... :dozey: ty hry nevyjdou nejspíš proto že by se nedaly ovládat,, nee?? .:D.:D jak by ste chtěli ovládat např cs?? bo wow?? jasně šlo by to..zmáčkneš jedno tlačítko - zaměříš, druhé - zastřelíš. ale takových her je hodně a potom už by to nebylo cs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.