Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Odpovědi 78
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
Zdarec chlapáci a děvčáci!

Hry, které bych chtěl, aby vyšly na Psp, ale nikdy nevyjdou.

Tak zní téma..

Pro mě určitě by to byly tyto hry:

MAFIA 2 a Mafia obecně

Call of Duty Modern Warfare 2

GTA IV

JUST CAUSE 2

S.T.A.L.K.E.R

.............................

Je to škoda..

plně s tebou souhlasim ....

Odesláno

je to škoda mno :( ale mohly by teda udělat :

Just cause 1-2

guitar hero ... ( neakou lite verzi )

Gears of war 1-2

Gothic ( nebo ten oblivion )

více her jako Loco Roco :D

Halo ( ovladelnost by nebyla nejlepsi ale treba jako u coded arms )

dalsiho Assasina (a halvne takovyho volnejsiho ...)

San Andreas Stories

GRID

Devil May Cry

Warcraft III :) :D

tot asi vse ... myslim ze tyhle hry by se daly i ovladat dobre ...

Odesláno

Já si myslím že na psp tady vámi zmiňované hry opravdu nevyjdou a kdyby vyšli tak sklidí takovou vlnu krytiky že tam chybí to a támhleto... No prostě nemá to cenu to vydávat... Třeba to vyjde ale někdy v budoucnu kdy bude psp 4. Jestli bude. Když si to vezmete tak jim se to ani nechce dělat protože PSP je po PC na druhám vístě co se piráctví týče! A včechono co by jste chtěly jsou vlastně docela exclusivní tituly.

Odesláno
Já si myslím že na psp tady vámi zmiňované hry opravdu nevyjdou a kdyby vyšli tak sklidí takovou vlnu krytiky že tam chybí to a támhleto... No prostě nemá to cenu to vydávat... Třeba to vyjde ale někdy v budoucnu kdy bude psp 4. Jestli bude. Když si to vezmete tak jim se to ani nechce dělat protože PSP je po PC na druhám vístě co se piráctví týče! A včechono co by jste chtěly jsou vlastně docela exclusivní tituly.

ale třeba jak je AC: Bloodlines tak by mohlo i bejt třeba .... Dragon Age blabla ... prostě jen MALÁ napodobenina a bylo by jasné že by tam nebylo vše co je v normálním Origins. Ale když tak přemejšlím jak by vypadala ta napodobenina na PSP :lol:

Odesláno
ale třeba jak je AC: Bloodlines tak by mohlo i bejt třeba .... Dragon Age blabla ... prostě jen MALÁ napodobenina a bylo by jasné že by tam nebylo vše co je v normálním Origins. Ale když tak přemejšlím jak by vypadala ta napodobenina na PSP :lol:

No vidíš mě se třeba AC pro PSP fakt líbyl zahrál sem dohrál sem a jsem spokojenej! Když člověk vezme že je to pro PSP tak je to fakt vítečná hra! A to že je za 5 hodin dohraná to je už druhá věc.

Hlavně ať nám vychází nové hry a je to:psp:

Odesláno
No vidíš mě se třeba AC pro PSP fakt líbyl zahrál sem dohrál sem a jsem spokojenej! Když člověk vezme že je to pro PSP tak je to fakt vítečná hra! A to že je za 5 hodin dohraná to je už druhá věc.

Hlavně ať nám vychází nové hry a je to:psp:

jo ! hlavně ať vyhází pořád další a další . A jinak Scoty máš tu fakt BEST Klíčová Slova :lol:

• 3 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu