sh1thalfeR Odesláno Leden 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2010 mě chybí jedině tak Lineage II který by na PSP stejnak stálo za hovno...jako TENTO TOPIC :psp: ze L2 to by vypadalo na PSP by sis tam dal toolbar a target a nezbylo by ti misto xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cHEmo Odesláno Leden 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2010 Mě chybí GTA: SA a NFS:U2 a jeho možnosti tuningu .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domvala Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 Tak co bych na PSP ocenil a co mi chybí? :roll: Tak určitě Mafia, GTA: Vice City (klasika s Tommym Vercettim), GTA: San Andreas :psp: (je to škoda, že nejdou emulovat na PSP i PS2 hry :cry:) EDIT: Možná ještě NFS 2, to sem paříval jako malej a úplně to žral...:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 crysis,crysis 2,far cry 2,original war Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.