PaccO Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 no jak nazev napovida stal jsem se majitelem rozbite PS3 :( Zapnu ji a po vterine problikne zluta dioda a pak jen cervene blika.Ale zustal me uvnitr Demon's Soul :( nevite jak dostat disk ven bez rozdelani PS3? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 En3mY Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 http://ps3explained.com/intermediate/power-and-eject-buttons-hidden-uses/ <<< zkus drzet tlactiko eject na 10 sekund ? jinak ufff , me se takhle v***t PS3 tak bych mel zkazenej den =/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PaccO Odesláno Prosinec 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 Tak to nejde me to vubec nezaregistruje ten Eject moc rychle se to vypne proste hned jak to zapnu problikne to zlute a pak vcervene blinka :( na ho*no :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gulfstrem Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 tak tohle samé se mi stalo před třemi týdny, jen s tím rozdílem, že jsem tam měl fifu. Zavolal jsem na zákaznickou linku Sony 222 864 197, popsal jim příznaky (ty samé co máš ty a že mi tam zůstal hra) a oni mi řekli, že mám odnést konzoli na reklamaci a do protokolu při reklamaci napsat, že je hra uvnitř. V pátek jsem si byl pro zbrusu novou konzoli a zároveň s tím mi přišla i moje hra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wooo Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 Na nějakých fórech o PS3 je, že to jde stisknutím a držením trojúhelníku na ovladači a stiskem tlačítka pro vysunutí. Ale odzkoušené to nemám, takže nevím.:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hayamen Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 Nic ti nepomůže, stalo se mi to samé.Ps se musí rozdelat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luk3z^ Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 nebo az to budes posilat na reklamačku, přidej k tomu dopis že se v mechanice nachází tvůj disk.. neměl by to být problém ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bitskull Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 PaccO: Tak to nerad slysim :( Snad stihnes vyreklamovat do svatku. Jinak to, ze tam zustal disk, nech zapsat do reklamacniho protokolu. Apropo jak ji mas vubec dlouho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gulfstrem Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 tak pánové musím se s vámi o to podělit. Právě jsem se vrátil z reklamace, kam jsem vezl 3 dny starou novou PS3 - je to ještě stará 60GB verze. V pátek jsem si vyzvedl novou, a dnes se mi opět již zmiňovaným způsobem p....a. Doufám, že to aspoň stihnou vyřídit do svátků, protože už 3 týdny jsem bez ní a doufám, že to vyřídí rychle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PaccO Odesláno Prosinec 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 PaccO: Tak to nerad slysim :( Snad stihnes vyreklamovat do svatku. Jinak to, ze tam zustal disk, nech zapsat do reklamacniho protokolu. Apropo jak ji mas vubec dlouho? Ja mam PS od zacatku kdy vysla zde v Evrope tedy nekdy kolem brezna 2007 takze uz mam po zaruce jen co koupim hvezdickovy sroubovaky jdu mrknout jak vypada PS3 uvnitr :) Zkusim vycistit od prachu vnitrek PS vyndam disk z mechaniky a zkusim jestli se nechytne. jinak nemej strach koupil jsem novou v Jihlave za 7.500(fat 80GB) s 3 hrama a dalsim ovladacem stejne by me nic jinyho nezbylo i kdybych ju nerozchodil porad se da prodat tak uvidime zitra no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bitskull Odesláno Prosinec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2009 Tak podle toho, jak ty hrajes, mela uz docela dost nakrouceno, ale i tak je to smutne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Secre14 Odesláno Červenec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2011 Mně se stalo to samé . Normálně jsem hrál a najednou se ps3 vypla .. Pak jsem jí zkusil zapnout a asi na vteřinu se rosvítilo zelené světílko ale pak začalo svítíit žlutě a po té blikat červeně.Uvízl mi tam Oblivion talže sem byl dost naštvabý .. Mno a pak jsem jí teda zkusili zanést do jedné místní opravny elektroniky ale tam nám řekli že tam nemaj věci na opravování Ps3 a Xboxu atd jen na psp atd tak nám řekli že to musíme poslat do prahy do Sony..tak sme tam zavolali a tam nám řekli že v čr na to náko nemaj právo to otevřít (což sem vůbec nechápal proč) a musejí to poslat do francouzký Sony..a Tak nám ten týpek s tý sony řekl že je prej výhodnější kupit new PS3 protože ta oprava + poštovný by byly dražší než celá new PS3...Jelikož už mám p záruce tak jsem jí nemohl reklamovat nebo něco ..mám totiž tu 60gb tu startvoní verzi ..Ale teď už vlastním tu slim verzi s 320gb mno :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bumblebee1468626587 Odesláno Červenec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2011 Nepatri to nahodou do sekce PS3 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 phoenix933 Odesláno Červenec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2011 a kde myslíš že zrovna jsi?? :cheesygrin::bash::cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bumblebee1468626587 Odesláno Červenec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2011 Aha sorry :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
PaccO
no jak nazev napovida stal jsem se majitelem rozbite PS3 :( Zapnu ji a po vterine problikne zluta dioda a pak jen cervene blika.Ale zustal me uvnitr Demon's Soul :( nevite jak dostat disk ven bez rozdelani PS3?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
14 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.