Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Internet pro 2 pc

Ďáblův Žoldák 666

Otázka

Recommended Posts

• 0

Jestli mas ten modem (zelenej) od Ufona, tak ten jsem mel taky a řešil jsem to následovně: V 1. PC byl modem a byl nasdílen internet po LANku... z LANu to šlo do WANka v routeru a potom z routeru do dalších zařízení... Samozřejmostí je, že ten PC ve kterem byl modem a sdílel internet po LANku se nevipínal.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0
Jestli mas ten modem (zelenej) od Ufona, tak ten jsem mel taky a řešil jsem to následovně: V 1. PC byl modem a byl nasdílen internet po LANku... z LANu to šlo do WANka v routeru a potom z routeru do dalších zařízení... Samozřejmostí je, že ten PC ve kterem byl modem a sdílel internet po LANku se nevipínal.

Jo přesně ten mám,no skusim to teda podle tohodle návodu,ikdyž polopatickej by byl lepší:D ale dík,pak dám vědět jak to dopadlo

Odkaz ke komentáři

• 0
Jo přesně ten mám,no skusim to teda podle tohodle návodu,ikdyž polopatickej by byl lepší:D ale dík,pak dám vědět jak to dopadlo

A nebylo by jednodušší aby šel ten net rovnou do routeru a nemusel být kvůli internetu zapnutý počítač?

Odkaz ke komentáři

• 0
A nebylo by jednodušší aby šel ten net rovnou do routeru a nemusel být kvůli internetu zapnutý počítač?

Asi jak když je to USB modem? Vím o nějakem routeru s USB podporou modemu, ale je to celkem drahe a nevím zda to vubec tento modem podoruje.

btw: pokud jsem správne pochopil že se jedna o: http://www.ufon.cz/cz/pristroje/anydata-adu-510l-1/

Odkaz ke komentáři

• 0
Asi jak když je to USB modem? Vím o nějakem routeru s USB podporou modemu, ale je to celkem drahe a nevím zda to vubec tento modem podoruje.

btw: pokud jsem správne pochopil že se jedna o: http://www.ufon.cz/cz/pristroje/anydata-adu-510l-1/

Aha a jak to funguje, to jen zapojíš do kompu a jde net? Jo kupovat router který podporuje usb modem je zbytečný. Ale ufoni by mohli mít nějakej modem rovnou s routerem v nabídce, což by bylo nejideálnější řešení.

Odkaz ke komentáři

• 0

Ale ta cena je jak 3 routery. Jinak funguje to tak že to píchneš do USB nainstaluješ, spustiš a jede, ale je i inteligentnejsi reseni: nainstalujes ovladace a nastavis telefonicke připojeni... ma to tu vyhodu, že když připojení spadne, tak počitač automaticky znovu vytoči připojení atp... rozhodně lepší než použivat ten jejich teplej program :)

Odkaz ke komentáři

• 0

Celej ten zasran*** ufon je přihřátej,jediný mě napadlo dát do modemu rozdvojku na usb,každej kabel dát do jednoho kompu a pak na každym mít připojení,jenže když budou oba připojený najednou,tak to nejspíš bude pomalý jak hov**,což už je stejně:o

Odkaz ke komentáři

• 0
Celej ten zasran*** ufon je přihřátej,jediný mě napadlo dát do modemu rozdvojku na usb,každej kabel dát do jednoho kompu a pak na každym mít připojení,jenže když budou oba připojený najednou,tak to nejspíš bude pomalý jak hov**,což už je stejně:o

Tak to by snad ani nešlo, aby to bylo zapojený do dvou pc zároveň. Takovej kabel jsem nikdy neviděl.

Odkaz ke komentáři

• 0
Usb?tyd mám doma 4,5m :D a co vim prodávaj se běžně :D

Zřejmě myslíš, něco podobného tomuto http://anonym.to/http://catalog.belkin.com/IWCatProductPage.process?Product_Id=134172

Ale připojit k tomu 2 PC a USB modem jsi asi nezkoušel, že? Zjistil bys, že to prostě fungovat nemůže... Je to vhodné např. pro připojení 1 tiskárny k dvěma PC, s tím, že v jednu chvíli je připojeno právě jedno PC, ne obě najednou...

Odkaz ke komentáři

• 0
Přesně tak,to mě napadlo,jedna rozdvojka,tu dát do modemu a z něho rozvýst do každýho pc usb,a co se týče toho toho modemu,myslíte jako že by mi výkon obou pc ho moch nějak poškodit jo?

Já myslel že si to tak původně myslel :). Ale tohle nejspíš fungovat nebude.

Odkaz ke komentáři

• 0

Tak to zkusím ještě jednou. Pokud máte alespoň základní pojem o počítačových sítích a IP adresa pro vás není neznámé slovo, tak vám musí být jasné, že pomocí jakékoliv USB rozdvojky a zmíněného modemu internet do obou PC současně nedostanete!!!!!! To umí pouze nějaký ,,chytřejší´´ síťový prvek typu router...

Jediná možnost je ten USB modem připíchnout do jednoho PC a na tom PC nasdílet internet přes Ethernet kabel do druhého PC.

Odkaz ke komentáři

• 0
Tak to zkusím ještě jednou. Pokud máte alespoň základní pojem o počítačových sítích a IP adresa pro vás není neznámé slovo, tak vám musí být jasné, že pomocí jakékoliv USB rozdvojky a zmíněného modemu internet do obou PC současně nedostanete!!!!!! To umí pouze nějaký ,,chytřejší´´ síťový prvek typu router...

Jediná možnost je ten USB modem připíchnout do jednoho PC a na tom PC nasdílet internet přes Ethernet kabel do druhého PC.

A určitě se my tím dvojitým připojením omezí rychlost toho internetu žejo?

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu