Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Otázka

Recommended Posts

• 0
Odesláno
Jestli mas ten modem (zelenej) od Ufona, tak ten jsem mel taky a řešil jsem to následovně: V 1. PC byl modem a byl nasdílen internet po LANku... z LANu to šlo do WANka v routeru a potom z routeru do dalších zařízení... Samozřejmostí je, že ten PC ve kterem byl modem a sdílel internet po LANku se nevipínal.

Jo přesně ten mám,no skusim to teda podle tohodle návodu,ikdyž polopatickej by byl lepší:D ale dík,pak dám vědět jak to dopadlo

• 0
Odesláno
A nebylo by jednodušší aby šel ten net rovnou do routeru a nemusel být kvůli internetu zapnutý počítač?

Asi jak když je to USB modem? Vím o nějakem routeru s USB podporou modemu, ale je to celkem drahe a nevím zda to vubec tento modem podoruje.

btw: pokud jsem správne pochopil že se jedna o: http://www.ufon.cz/cz/pristroje/anydata-adu-510l-1/

• 0
Odesláno
Asi jak když je to USB modem? Vím o nějakem routeru s USB podporou modemu, ale je to celkem drahe a nevím zda to vubec tento modem podoruje.

btw: pokud jsem správne pochopil že se jedna o: http://www.ufon.cz/cz/pristroje/anydata-adu-510l-1/

Aha a jak to funguje, to jen zapojíš do kompu a jde net? Jo kupovat router který podporuje usb modem je zbytečný. Ale ufoni by mohli mít nějakej modem rovnou s routerem v nabídce, což by bylo nejideálnější řešení.

• 0
Odesláno

Ale ta cena je jak 3 routery. Jinak funguje to tak že to píchneš do USB nainstaluješ, spustiš a jede, ale je i inteligentnejsi reseni: nainstalujes ovladace a nastavis telefonicke připojeni... ma to tu vyhodu, že když připojení spadne, tak počitač automaticky znovu vytoči připojení atp... rozhodně lepší než použivat ten jejich teplej program :)

• 0
Odesláno
Celej ten zasran*** ufon je přihřátej,jediný mě napadlo dát do modemu rozdvojku na usb,každej kabel dát do jednoho kompu a pak na každym mít připojení,jenže když budou oba připojený najednou,tak to nejspíš bude pomalý jak hov**,což už je stejně:o

Tak to by snad ani nešlo, aby to bylo zapojený do dvou pc zároveň. Takovej kabel jsem nikdy neviděl.

• 0
Odesláno
Usb?tyd mám doma 4,5m :D a co vim prodávaj se běžně :D

Zřejmě myslíš, něco podobného tomuto http://anonym.to/http://catalog.belkin.com/IWCatProductPage.process?Product_Id=134172

Ale připojit k tomu 2 PC a USB modem jsi asi nezkoušel, že? Zjistil bys, že to prostě fungovat nemůže... Je to vhodné např. pro připojení 1 tiskárny k dvěma PC, s tím, že v jednu chvíli je připojeno právě jedno PC, ne obě najednou...

• 0
Odesláno

Tak to zkusím ještě jednou. Pokud máte alespoň základní pojem o počítačových sítích a IP adresa pro vás není neznámé slovo, tak vám musí být jasné, že pomocí jakékoliv USB rozdvojky a zmíněného modemu internet do obou PC současně nedostanete!!!!!! To umí pouze nějaký ,,chytřejší´´ síťový prvek typu router...

Jediná možnost je ten USB modem připíchnout do jednoho PC a na tom PC nasdílet internet přes Ethernet kabel do druhého PC.

• 0
Odesláno
Tak to zkusím ještě jednou. Pokud máte alespoň základní pojem o počítačových sítích a IP adresa pro vás není neznámé slovo, tak vám musí být jasné, že pomocí jakékoliv USB rozdvojky a zmíněného modemu internet do obou PC současně nedostanete!!!!!! To umí pouze nějaký ,,chytřejší´´ síťový prvek typu router...

Jediná možnost je ten USB modem připíchnout do jednoho PC a na tom PC nasdílet internet přes Ethernet kabel do druhého PC.

A určitě se my tím dvojitým připojením omezí rychlost toho internetu žejo?

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu