Ďáblův Žoldák 666 Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 Chci se zeptat,je to trapny ale potřebuju polopaticky vysvětlit jak mám udělat když mám u pc wifi,tak jak to připojit a hlavně co kde nastavit aby mi šel net na pc i notebooku zároven. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bludi Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 A určitě se my tím dvojitým připojením omezí rychlost toho internetu žejo? Bohužel ano, vždyť na jedno ,,připojení´´ budou dvě PC, resp. lidi. Navíc nevím, jak u tebe, ale třeba kamarád, co má Ufona tak stále sténá jak to má pomalé, a to je na to sám :!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ďáblův Žoldák 666 Odesláno Prosinec 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 Bohužel ano, vždyť na jedno ,,připojení´´ budou dvě PC, resp. lidi. Navíc nevím, jak u tebe, ale třeba kamarád, co má Ufona tak stále sténá jak to má pomalé, a to je na to sám :!: No tak to je jasný,je to pomalý jak hov** :D ještě že už mi to v lednu končí8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Ďáblův Žoldák 666
Chci se zeptat,je to trapny ale potřebuju polopaticky vysvětlit jak mám udělat když mám u pc wifi,tak jak to připojit a hlavně co kde nastavit aby mi šel net na pc i notebooku zároven.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
27 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.