Ďáblův Žoldák 666 Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 6, 2009 Chci se zeptat,je to trapny ale potřebuju polopaticky vysvětlit jak mám udělat když mám u pc wifi,tak jak to připojit a hlavně co kde nastavit aby mi šel net na pc i notebooku zároven. Citovat
0 Bludi Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 9, 2009 A určitě se my tím dvojitým připojením omezí rychlost toho internetu žejo? Bohužel ano, vždyť na jedno ,,připojení´´ budou dvě PC, resp. lidi. Navíc nevím, jak u tebe, ale třeba kamarád, co má Ufona tak stále sténá jak to má pomalé, a to je na to sám :!: Citovat
0 Ďáblův Žoldák 666 Odesláno Prosinec 9, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 9, 2009 Bohužel ano, vždyť na jedno ,,připojení´´ budou dvě PC, resp. lidi. Navíc nevím, jak u tebe, ale třeba kamarád, co má Ufona tak stále sténá jak to má pomalé, a to je na to sám :!: No tak to je jasný,je to pomalý jak hov** :D ještě že už mi to v lednu končí8) Citovat
Otázka
Ďáblův Žoldák 666
Chci se zeptat,je to trapny ale potřebuju polopaticky vysvětlit jak mám udělat když mám u pc wifi,tak jak to připojit a hlavně co kde nastavit aby mi šel net na pc i notebooku zároven.
27 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.