compvole Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 Zdravím,dnes sem koukal na n00byho web a našel sem alpha verzi eloaderu pro MOHH eploit-sosejte zde.Za thx a credits se zlobit nebudu http://advancedpsp.tk/foro_es/viewtopic.php?f=21&t=141 Takže sem splašil nové info-jede to pouze na oficial FW a 5.50GEN-A,na vyšších CFW nelze-ukáže corrupted data.Je tu nová verze exploitu,ale jen na US verzi-pokud máte zájem:http://advancedpsp.tk/foro_es/viewtopic.php?f=23&t=121 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SSuk Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 mozna to bude znit blbe. To tedy znamena, ze uzivatele vlastnici jakekoliv PSP s origo firmem 5.50 až 5.55 nyní mají eloader? Chci si to jen tím ujasnit, jelikož vlastním PSP s GENem 5.50GEN-D2. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 Jenže je potřeba ke spuštění origo hry MOH... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
compvole Odesláno Prosinec 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 celkem dobrá zpráva,už se maká na finální verzi,která má přinést pllnohodnotnou HB podporu :-) uvidíme no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubo012 Odesláno Prosinec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2009 Tak to zase bude mít někdo radost a heck PSP se posunul zase o kousek dál...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper Odesláno Prosinec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2009 A hlavne aby ten exploit fungoval i na evropsky verzi MOOH :) koupil jsem ji preventivne a lezi mi doma :) stejne jako GripShift a Archer Mcleans Mercury :) ale i kdyby ty exploity nebyly a eloadery taky ne,nelituju,radeji neco investuju po potencionalni sance nez to pak slozite shanet :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
compvole Odesláno Leden 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2010 na ervopsou funguje, a do měsíce vyjde BETA verze s 15% kompatibilitou s HB hrama :D teda aspon to ríká moskito/vývojář) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žužka Odesláno Leden 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2010 takze kdyz mam psp 3004 FW 5.55 tak mi to pujde flashnout??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Leden 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2010 Ne............. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žužka Odesláno Leden 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2010 tak to je v p..i Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper Odesláno Leden 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2010 compvole: Mas prosim nekde odkaz na EU verzi exploitu v MOHH?Nikde jsem o ni ani nezavadil...Diky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Max96 Odesláno Leden 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2010 na co to teda je když se tím nedá ani flashnou 3000ka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Leden 18, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2010 eLoader alpha pro 5.50-5.55 vyšla! :roll: dosavadní chickhen je jenom na 5.03, takže to by byl "update" ... ale uvidíme jak to bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
compvole Odesláno Leden 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2010 já nepíšu,že je to pro 5.03,jesi to byla odpověd pro mě,a tenhle exploit je funkční na všechny verze(aspon je to tam napsaný...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
compvole Odesláno Leden 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2010 tohle je pro lidi v podstatě nevyužitelný,je to jen řekněme základní kod,od kterého se bude dále vytvářet(doufejme) nějaká cesta k HB a poté k CFW(ale o tom velice silně pochybuji)...takže pokud máte výše uvedené FW tak NEUPDATUJTE! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.