Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Problém s připojením PS3 k internetu

KO23L

Otázka

Zdravicko, chtel bych se sem obratit o radu .... predem se omlouvam za zakladani noveho topicu, protoze tu nekolik takovych topicu uz je, ale ve vetsine jsou prispevky nejnovejsi s datem 2007, tak radsi zakladam novy abych se dockal odpovedi v rozumnem casovem horizontu.

Kamarad ma problemy s pripojenim PS3 k internetu, jeste nikdy se nam to u nej nepovedlo zprovoznit, ma pripojeni prez ADSL, na kompu mu normalne net funguje, na PS3 jsme vse nastavovali nasledujicim zpusobem:

Custom - Wired Connection-

Speed and duplex - Auto-detect

Adress settings - Automatic

DNS - Automatic

MTU - Automatic

Proxy - Do not use

UPNP - zkouseli jsme disabled i enabled

dale jsme zkouseli vypnout podporu media serveru, nekde jsem cetl ze by to take mohlo mit vliv a reset modemu jsme take zkouseli.

A zatim se nam to nikdy nepovedlo pripojit, nejlepe se nam jednou, ale jen jednou povedlo ze to overilo IP ale pak to hodilo DNS error, ale pri dalsich pokusech se nam to nepovedlo ani do tohodle stavu.

Vubec uz mi nenapada co s tim u nej zkouset, kdyz ten jeho PS3 prinese ke me a pichnem do nej kabel od meho netu tak mu to hnedka bezi bez nastavovani, tudiz to nastaveni bysme meli mit dobre.

Nevite nekdo co bysme mohli jeste zkusit? Predem diky za vsechny napady.

P.S.: Pokud by bylo potreba vedet typ modemu a tak podobne, muzu zjistit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Myslim, ze router mit bude :), ponevadz ten net ma pripojenej do maly krabicky na zdi ve spajzu a od nej mu de kablik ke kompu, ja jsem tam do toho spajzu poradne nelezl, tak sem si tu krabicku poradne neprohlidl :D, videl jsem to jen z mezidveri, ale to je prave to co pisu ze muzu zjistit co to je :D.

Ale dikys za napad, aspon mam nad cim spekulovat :D

Edit: Zkousel jsem mu volat, pro upresneni co to v tom spajzu ma za "stroj" ale zatim jsem se nedovolal :), pripisu to sem az se to dovim

Edit 2: Tak uz to vim a je to asi jasny proc to nejde, zjistilo se ze ma jen modem a ne router ... btw, je nejaka moznost jak to rozjet s modemem ??

Edit 3: Uz se nam to konecne povedlo zprovoznit, jedine co s tim pohlo bylo manualni vypsani IP a DNS :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu