Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Chci hrát bezpečně NTSC hry


Freemanboy

Otázka

Ahoj, mám nainstalovaný NeoGamma Backup Loader a chtěl bych hrát NTSC hry. Prý je hrát můžu, ale nesmím z nich aktualizovat něco do konzole. Chci se zeptat, zda ty aktualizace se provádí automaticky, nebo se mě to zeptá a já je můžu zrušit. Dále se chci zeptat, zda je možno to nějakým programem nebo v tom NeoGammu nastavit, aby se mi ty aktualizace zakázaly a já se tak tomu vyhnul. Taky by mě zajímalo, jaký mají ostatní hráči zkušenosti s NTSC hrama, zda je bez obav hrají a zda z nich někdo i aktualizaci dělal a nic se jeho konzoli nestalo.

Díky moc za odpovědi!! Ruda

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

12 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Ano, díky, už jsem to taky zjistil, že je na to Wii Brick Blocker v.1.3R2 a taky nahlížím do seznamu her které obsahují update viz: http://wum.talevas.com/?page=dev

Jinak mám Wii s 4.2E takže jsem v pohodě :)

existuje na to program Wii brick blocker a tim v PC projedes to ISO,ten program smaze ten update a jedes !!! Ale ty NTSC hry jedou myslim az od FW 4.0
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
existuje na to program Wii brick blocker a tim v PC projedes to ISO,ten program smaze ten update a jedes !!! Ale ty NTSC hry jedou myslim az od FW 4.0

Mam opacny problem. Chci hrat PAL hry na NTSC-U konzoli. Proc by nemohly hry jet i se starsimi verzemi FW? je pravda ze mam ted problem rozjet nejake hry (mam SW mod i HW chip) a PAL hry mi hazi cernou obrazovku a DISK error. Ale mam i par PAL her ktere mi na me NTSC konzoli jedou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Zdravim, jsem Wii novic a mam dotaz ohledne console zakoupenou zde (PAL.). Svagr dovezl dve hry z USA a k nasi smule nefungovaly. Po precteni zde jsem se docetl ze hry jsou druhu NTSC a PAL.

Proto se chci zeptat a vyuzivam tohoto vlakna, timto mi prominte jestli to ma byt nekde jinde, mame ty hry vratit v USA nebo je nejaka cesta jak si je zahrat (NTSC)? Console je s firmwarem 4.0.

Docetl jsem se, ze je zde nejaka moznost respektive 2 (pajeni chipu a hack). Pochopil jsem to spravne? Co bude pro Wii novacka nejjdnodussi.. Diky za odpoved.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

ja bych mel taktez dotaz, jestli vubec nekdo sem jeste napise..mohl by mi nekdo jednoduse strucne vysvetlit, jak to funguje??nejak to nechnapu spravne..

mam FW 4.2E..(soft-flash)

a zajimalo by me..:

kdyz budu hrat PAL hry tak se nemusim zadneho updatu bat??

zato kdyz budu hrat NTFS hry tak pak se bat mam??:D

muze i PAL hra obsahovat UPDATE??

jak zjistim, jestli hra UPDATE obsahuje nebo ne??

co to ten "UPDATE" je??

jinak mohl byste mi nekdo prosim hodit FUNKCNI OZKOUSENOU verzy toho WII blockeru a toho WIU??

mockrat dekuju

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu