Fashion02 Odesláno Prosinec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2009 Ohodnoťte mé PC pomocí bodů od 1 do 10 (čím víc bodů tím "lepší") OS:Windows Vista:Home Premium Procesor:Genuine Intel® CPU Dvoujádro- 2x 1.6GHz RAM:1015MB :( 32 Bitový operační systém Grafika:Intel® 82945G Express Chipset Family :( :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trusty Odesláno Prosinec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2009 bod ,a to kvuli viste:lol:mit jinej OS dam vic xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kllrt Odesláno Prosinec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2009 3? ...asi ja nvm :D...no ta pamet a grafika...no a trochu procak.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajn Odesláno Prosinec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2009 0,35 bodu =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JerRry Odesláno Prosinec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2009 3 - na tuhle dobu dost slaba konfigurace, mám lepší i na mém NTB :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fashion02 Odesláno Prosinec 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2009 Vista mě taky sere:D,ale jsme natolik línej nainstalovat Widle 7...ta ramka tky není nejlepší,ale tak co,wowko rozchodim:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Prosinec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2009 4body vista je na nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fashion02 Odesláno Prosinec 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2009 Tento PC mám už 3 roky a na Vistu jsem si "zvykl" :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarbi Odesláno Prosinec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2009 1,5 , ale vůbec nevím co má tohle téma za smysl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Prosinec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2009 twle chcete mi rict ze na novym notesu 4GB ram nerozchodim treba sourca nebo wowko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarbi Odesláno Prosinec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2009 Proč bys nerozchodil ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Prosinec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2009 aaaa to je uleva dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fashion02 Odesláno Prosinec 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2009 Jarbi:Chtěl jsem vědět jak na tom jsem:),doba se za ty 3 roky změnila a já vůbec netuším jestli tohle "DĚLO:D" ještě za něco stojí Hosanek:Nezáleží jen na RAMce,jakou máš grafárnu a jakej procák? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajn Odesláno Prosinec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2009 u source nebo wowka je jedno, jestli máš 4GB RAM nebo 1GB xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Prosinec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2009 demence celkem hodnotit takto PC, dam ti 0, protoze ani jeden komponent není nejlepsí na trhu :dozey:... Kdyby jsi chtel ohodnotit PC cenove tak to chapu, ale tohle?... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarbi Odesláno Prosinec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2009 ale samozřejmně nezáleží jen na ram , ale když má 4GB tak předpokládám že to nebude mít ňákou slabou grafiku a procesor Edit// než napíšu jeden příspěvek tak už sou tu další 3 :-D Fashion02:Dneska už je tohle hodně podprůměr , (ten procesor by se ještě dal) , ale jestli nehraješ hry a seš jen na netu , icq atd tak ti to může být jedno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Prosinec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2009 http://www.alza.cz/hp-probook-4515s-d138752.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajn Odesláno Prosinec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2009 Jo, na tom ti CSS i WOW pojedou slušně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarbi Odesláno Prosinec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2009 hosanek: Zrovna ten mám a můžu potvrdit že obě hry jedou dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fashion02 Odesláno Prosinec 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2009 Uvažuju nad tím ho nějak nakopat:),koupit novou grafárnu + RAMky,procák mi přijde tak akorát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarbi Odesláno Prosinec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2009 Fashion02: Co máš za základní desku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fashion02 Odesláno Prosinec 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2009 SRock 939N68PV-GLAN ^^ EDIT:Máš jí tady http://www.pixmania.cz/cz/cz/980846/art/asrock/939n68pv-glan-socket-939.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Prosinec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2009 3 body, grafika a ramky sou sileny:D vymenil bych alespon tu grafiku edit: zakladovka je asi nejlepsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fashion02 Odesláno Prosinec 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2009 ale podle mě to nemá cenu,stejně si budu v nejbližší době kupovat NTB:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Prosinec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2009 to by slo diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.