Jump to content
  • 0

Mam problem

chliv15

Question

čaute, mam takovy problem. Vždy jak si vypaluju po stahnuti hru v img Burn, tak mi to třeba v polovině vypalovani vyhodi chybu: Filed to set L0 Data zone Capacity. reason: power calibration area error. nevite co stim? nějaka hra se mi vypali dobře, ale většinou mi vyskoči chyba,přeruši se paleni a dvd můžu vyhodit. diky:cry:

9 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Taky mě to dělalo a už na dvou vypalkách (za dobu 3-let) ta druhá Asus, ještě jede, ale nevypaluješ ty na disky DVD DL Imation ? To jsou totiž hrozný mrdky. A jestli vypaluješ na Verbatimy a dělá ti to i tak, tak vypalovačka už špatně napaluje dvouvrstvé disky - kup si novou. Jinak jedna verze Imgburn to taky dělala, tak jestli jsi zkoušel jenom jednu verzi, tak zkus jinou. Jinak nepomůže nic !

• 0
Taky mě to dělalo a už na dvou vypalkách (za dobu 3-let) ta druhá Asus, ještě jede, ale nevypaluješ ty na disky DVD DL Imation ? To jsou totiž hrozný mrdky. A jestli vypaluješ na Verbatimy a dělá ti to i tak, tak vypalovačka už špatně napaluje dvouvrstvé disky - kup si novou. Jinak jedna verze Imgburn to taky dělala, tak jestli jsi zkoušel jenom jednu verzi, tak zkus jinou. Jinak nepomůže nic !

palim na verbatimky a zkoušel jsem jen jednu verzi.... a nevim jetli to může byt vypalovačkou, když mi to vypalilo 3 hry a tak u 5ti her mi to haže tu chybu:cry:

• 0
teď to jsou dva roky.... a značka je Lite-On DVDRW LH-20A1P

Tento fw. mas v nej?

[font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][size=2][b]LH-20A1P[/b] [/size][/font][font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][size=2][url="http://www.cdr.cz/dvd_rekordery/liteon/firmware/lh_20a1p/KL0P.zip"][color=#0066cc]KL0P[/color][/url] [size=1]WIN[/size] 24.03.08 (831 kB)[/size][/font][font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][size=2]Podpora pro další média.[/size][/font]