Ali76 Odesláno Prosinec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2009 Keď stiahnem hru pre xbox1 z netu, treba ju ešte prehnať cez nejaký soft, alebo už rovno ten súbor (.nrg) napáliť cez alkohol 120 alebo nero rovno na disk !? Na aké média páliť hry pre xbox1? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Prosinec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2009 Návod máš v tutoriálech... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ali76 Odesláno Prosinec 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2009 Návod máš v tutoriálech... to je síce pekné, ale všetko je to tam definované pre x360, takže neviem či xbox1 kde je iba jeden nrg súbor je v tomto rovnaká. Takisto tie DVD+ su na napaľovanie spomenuté iba pre X360. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Prosinec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2009 pouzij power iso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fox171 Odesláno Prosinec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2009 Ano vypaluj pře Alkohol 120% ten jsem taky použival jak jsem měl boxíka 1 a šlapalo mi vždyky všecko. Akorát tedka bych doporučil si koupit DVD+RW a palit to na to. A pak to přemazat jak tě to přestane bavit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Exter999 Odesláno Prosinec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2009 Vse potrebne je napsane v tutorialech.Neni potreba zakladat dalsi topic.:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Ali76
Keď stiahnem hru pre xbox1 z netu, treba ju ešte prehnať cez nejaký soft, alebo už rovno ten súbor (.nrg) napáliť cez alkohol 120 alebo nero rovno na disk !?
Na aké média páliť hry pre xbox1?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.